Mandarin Oriental Lago di Como este gata să ne întâmpine în Italia

Ei bine, probabil că nu puteți merge în Italia chiar acum, dar de îndată ce toată această situație se calmează și blocajele vor fi în sfârșit ridicate, am putea să călătorim din nou. Sperăm mai devreme decât mai târziu; și ce loc mai bun ai putea vedea mai întâi decât frumosul lac Como? Stând cu mândrie pe malul celui mai cunoscut lac din Italia, luxosul Mandarin Oriental Lago di Como are câteva surprize pentru noi în acest an.

S-a colaborat cu renumitul designer de interior Eric Egan și arhitectul peisagist italian Patrizia Pozzi pentru a personaliza spațiile interioare, unele dintre spații de cazare și grădinile superbe ale hotelului, obținând acest refugiu de cinci stele pregătit pentru noul sezon, cu un aspect reînnoit și un pachet complet nou de senzații.

Numit „Anotimp nou, senzații noi”, acest pachet începe de la 650 EUR pe noapte și include cazare, mic dejun pe malul lacului pentru doi, o cină cu trei feluri la restaurantul L ~ARIA cu stea Michelin, transfer gratuit cu o mașină Tesla și șansa de a vă relaxa cu stil la spa-ul hotelului.

Mandarin Oriental, Lago di Como dezvăluie și o Suite panoramică, cu o piscină privată, un dormitor spațios și o baie generoasă, o suprafață mare de locuit și chiar o bucătărie privată cu propria sa zonă de luat masa. Suita de 116 mp are un decor superb, cu ferestre mari și uși franceze care se deschid spre o terasă masivă de unde vă puteți bucura de cele mai senine priveliști ale lacului Como.

Restaurantul magic de pe malul lacului, L ~ARIA, condus de Chef Vincenzo Guarino, a primit prima stea Michelin în Ghidul Michelin 2020, la doar șapte luni de la deschiderea acestui loc. Această sală elegantă de mese oferă o abordare unică asupra bucătăriei mediteraneene, bazată pe gustări tradiționale, și vine cu o bucătărie plană deschisă, care permite oaspeților să urmărească în acțiune bucătarul talentat și echipa să.

Mandarin Oriental oferă, de asemenea, un meniu zilnic de pizza, combinat cu pizza semnată de Chef Guarino, la CO.MO Bar & Bistro al hotelului. Și dacă ai noroc, ai putea fi aici într-una din serile speciale dedicate artei mixologiei, cu muzică live, băuturi originale și apusuri de soare de neuitat deasupra lacului Como.

Activitățile de la Mandarin Oriental, Lago di Como, au fost, de asemenea, actualizate pentru noul sezon, cu cursuri relaxante de yoga și tai-chi și șansa de a face o drumeție personalizată de-a lungul dealurilor panoramice din jurul Lacului Como.

Nu-i așa că abia așteptați să fiți oaspete aici?

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus