Oferte Gardaland Park. Aici găsiți pachete atractive de vacanță în Gardaland potrivite pentru copii dar și pentru tineri sau adulți.

Situat langa lacul Garda, la doar cativa kilometri de Verona si Venetia, Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia; este format din hotel, care este parca scos din povesti, parc de distractii si Sea Life Aquarium.

Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.

» read more

Oferte Vacanțe Gardaland Park – Perfect Tour

Gardaland Park este o destinație de vacanță perfectă pentru familii cu copii, unde se pot distra, învăța și crea amintiri frumoase împreună. Gardaland Park oferă o varietate de spectacole interactive, inclusiv spectacole cu delfini și acrobații, care sunt foarte populare în rândul copiilor.

Așadar, Perfect Tour vă oferă pachete de vacanțe în Gardaland, la prețuri excelente, perfecte pentru familiile cu copii și nu numai. Garantăm multă distracție, aventură și un timp memorabil petrecut cu cei dragi.

» see less

Gardaland Adventure Hotel 4*

Gardaland Adventure Hotel 4*

Gardaland Park Italia
De la 607 Euro / 2 nopti cazare ptr. 2 adulti si un copil / mic dejun
Gardaland Hotel 4*

Gardaland Hotel 4*

Gardaland Park Italia
De la 368 Euro / 2 nopti cazare ptr. 2 adulti si un copil / mic dejun
Gardaland Magic Hotel 4*

Gardaland Magic Hotel 4*

Gardaland Park Italia
De la 478 Euro / 2 nopti cazare ptr. 2 adulti si un copil / mic dejun