Servicii suplimentare

Ai cumparat biletul de avion? Ai facut rezervare la hotel?

Ai putea crede ca esti gata de plecare. Dar, stai putin … Mai sunt o multime de activitati pe care le poti planifica si o serie de servicii pe care le poti adauga excursiei tale, chiar daca pleci doar cateva zile.

Activitati si servicii de care ai mai putea avea nevoie:

Transfer

Atunci cand ai multe bagaje si hotelul este departe, nu iti doresti sa te ratacesti inutil sau sa risti sa pierzi avionul la intoarcere.
Asigura-te inca inainte de plecare ca cineva te va ajuta sa ajungi cu bine si in siguranta. De la bilete pentru curse regulate si bilete de tren, pana la transferuri private cu limuzine de lux sau chiar transferuri cu elicopterul sau cu hidroavionul… orice este posibil.

 

Inchirierea unei masini in strainatate

Ai nevoie de un Smart pentru a te strecura pe cele mai inguste stradute din Toscana, de un Porsche sa alergi pe autostrazile fara limita de viteza din Germania sau de un autoturism de teren pentru a explora Tazmania? Consultantii Perfect Journey iti pot oferi exact ce ai nevoie, la preturi avantajoase. Tarifele noastre includ: kilometri nelimitati, asigurare cu acoperire completa – asigurare la accident, asigurare la furt, asigurare de raspundere civila fara participare personala – taxe locale, taxa pentru sofer aditional … Nu ai niciun motiv sa nu beneficiezi de asemenea facilitati.

 

Bilete de intrare la evenimente si carduri de reduceri

Poti face o excursie special pentru a participa la un concert sau acesta poate fi bonus pentru o vacanta deja planificata. Oricum ar fi, intreaba-ne ce evenimente au loc in perioada respectiva, in destinatia pe care o vizitezi, si noi iti oferim informatiile necesare si ne ocupam de toate detalii. Bilete la concerte sau la opera, la evenimente sportive sau festivaluri … daca vrei sa ne lansezi o provocare pe masura, poti chiar sa iti doresti o rezervare la un restaurant de lux!
Nu uita nici de cardurile de reduceri oferite in marile orase ale lumii, care ofera gratuitati pentru mijloacele de transport in comun sau pentru intrari la muzee.

 

Excursii optionale

Este placut sa te lasi furat de peisaj, sa ratacesti fara tinta pe strazi si sa te lasi placut surprins de ceea ce descoperi intamplator.
In acelasi timp, este groaznic de neplacut sa te intorci acasa si sa descoperi ca ai ratat o mare atractie pe care ti-ai fi dorit sa o vizitezi.
Inainte de plecare intreaba consultantul Perfect Journey despre excursiile optionale pe care le poti achizitiona la destinatie: poate o croaziera la ceas de seara pe canalele orasului, poate un tur cu bicicleta prin oras si imprejurimi sau un tur de oras cu un ghid specializat.
Este drept, aceste optiuni depind de destinatia in care ajungi, dar avem destule idei cat sa inventam ceva special pentru tine.

 

Asigurarea de calatorie, o optiune utila

Iti dorim o calatorie placuta si lipsita de evenimente, dar este de datoria noastra sa ne ingrijim de siguranta ta. De aceea, iti recomandam sa inchei o asigurare de calatorie Turist PLUS Premium sau Xtreme Adventure. Acestea acopera situatiile de imbolnavire sau accident, pierderea sau deteriorarea bagajelor/documentelor, riscul de anulare a calatoriei / intarzierea mijlocului de transport, falimentul sau insolventa companiei aeriene. Cat despre iubitorii de adrenalina … parca semnezi mai usor formularul „pe propria raspundere”, atunci cand stii ca ai in buzunar o asigurare destinata special sporturilor extreme.

 

Serviciul de obtinere a vizelor, asigurat de Perfect Journey

Obtinerea unei vize poate fi complicat si va poate costa mult timp. Suntem bucurosi sa va anuntam ca Perfect Journey poate oferi servicii de obtinere a vizelor pentru cetatenii romani si cetatenii straini cu rezidenta in Romania. Noi stim cum functioneaza sistemul si il facem sa functioneze si pentru dumneavoastra. Serviciul nostru poate livra pașaportul direct la aeroport sau la orice adresa solicitata.