Despre noi

„Viata este o calatorie, iar noi suntem aici pentru a te insoti pe tot parcursul acestei calatorii! O calatorie nu este doar o vacanta. Este un proces de auto-descoperire. Aflati cine sunteti cu adevarat si care este scopul vostru in viata.”

Noile tipuri de agentii opereaza diferit ca cele din alti ani. Acestea lucreaza in colaborare cu clientii furnizand toate informatiile necesare pentru orice calatorie. Prin experienta lor, le ofera optiuni pe care acestia nu le-au luat in considerare, unele calatorii fiind mai complicate. Iar scopul unei agentii este de a va oferi orice calatorie in cele mai sigure conditii. Suntem o echipa tanara, reunita sub umbrela unei companii noi, fiecare dintre noi avand experienta relevanta in domeniu, cea mai mare parte dobandita in cadrul agentiei Perfect Tour, ale carei standarde inalte de calitate, grija pentru nevoile clientilor si inovatie suntem hotarati sa le continuam.

Nu exista pretentii prea mari, doar provocari ce trebuie rezolvate cu flexibilitate si profesionalism

Carta serviciilor premium de calatorie

Profesionalism.Creativitate.
Flexibilitate.Incredere. Consecventa.

Combinand energia si entuziasmul nostru cu anii nostri de experienta, suntem pregatiti sa raspundem nevoilor clientilor nostri si pentru viitor. Planificand si organizand, continuam sa propunem idei inovatoare si servicii de calitate, care sa micsoreze timpul de cautare al clientilor.

De ce sa ne alegi
Clientul inainte de toate, restul vine de la sine

Fie ca doresti o vacanta individuala sau de grup, fie ca vrei sa ajungi doar pe litoralul romanesc sau in Patagonia, noi suntem pregatiti sa iti oferim ce ti se potriveste cel mai bine. Insa ceea ce ne diferentiaza sunt provocarile pentru destinatii mai putin batatorite, unde chiar daca nu am ajuns in toate, avem feedback-ul clientilor nostri si stim ce te poate face fericit. Stim sa organizam nunti si luni de miere memorabile, stim sa iti alegem insule private in care sa te distrezi doar tu si prietenii, stim cum este cel mai bine sa traversezi desertul (sau stepa) Mongoliei, sa te imbarci pe un spargator de gheata pentru a explora Polul nord, sau cand poti pleca la vanatoare de vulpi de foc.

Deopotriva, daca vacanta ta este una dedicata familiei si vrei sa te bucuri alaturi de copii, noi suntem cei care iti facem cele mai bune recomandari pentru parcuri de distractie, pentru resorturi cu facilitati in functie de varstele copiilor, pentru cele mai potrivite nave de croaziera sau popasuri in circuitele cu masina.
Si nu in ultimul rand, daca din familia ta face parte si un animal de companie, noi suntem poate singurii care te ajutam sa petreceti in conditii adecvate vacanta impreuna. Stim locurile pet friendly si ne putem ocupa de toata pregatirea ce precede plecarea in vacanta cu cainele sau pisica ta.

Vacante croite pe masura

Indiferent de tipul calatoriei alese, consultantii nostrii au capacitatea si experienta de a raspunde prompt si celor mai extravagante solicitari, astfel incat oricine sa poata da o nota personala vacantei. Mai mult, acestia au puterea magica de a se transforma in asistenti personali si vegheaza fara odihna, cu ajutorul Call Center-ului, asupra fiecarui sejur, astfel incat clientul sa-si permita luxul de a se simti bine si a se intoarce relaxat si incarcat doar cu experiente si amintiri unice.

Servicii VIP

Consultantii Perfect Tour sunt specilizati pe regiuni geografice si sunt pregatiti sa raspunda prompt si celor mai pretentioase solicitari. Pentru a le intelege perfect si a gasi cele mai bune solutii, acestia se pot deplasa la client acasa sau la serviciu.

Siguranta si asistenta permanenta

Clientii Perfect Tour se pot relaxa linistiti in timpul calatoriilor. In cazul unei situatii de urgenta, operatorii si consultantii nostri va pot asista si indruma in orice colt al lumii.