Vietnam

Vietnam

Vietnam este una dintre tarile despre care se vorbeste cel mai mult ca destinatie de calatorie. Dupa deschiderea granitelor pentru turism in 1989, Tinutul Dragonului Zburator asa cum este supranumit Vietnamul, si-a creat un renume unic intre destinatiile turistice din sud estul Asiei. O calatorie in aceasta fascinanta tara va fi o experienta deosebita, pe care vei dori sa o repeti.Fascinanta imagine a Vietnamului, cu influente franceze si chineze, cu o bucatarie unica in lume prin prospetime si diversitate, te va uimi la tot pasul.

Printre orasele cele mai importante ale Vietnamului se numara: Hanoi, Hue si Saigon, numit si orasul lui Ho Chi Minh. Multi dintre vizitatori sunt atrasi in Vietnam de frumusetile naturale uimitoare: Delta Fluviului Rosu in zona de nord, Delta Fluviului Mekong in sud, parcuri naturale cu munti inalti si impaduriti si plaje exotice, de o frumusete aparte.

Vietnam este o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare. Aici vei avea ocazia sa gasesti o tara care si-a pastrat savoarea traditionala si romantismul vremurilor trecute, dar s-a si deschis repede catre lumea intrega si catre modernism. Vei putea admira vestigii ale istoriei zbuciumate a tarii, orase cu constructii moderne, parcuri naturale cu jungla si munti cu varfurile in nori, resorturi minunate la malul marii si te vei putea bucura de caldura si ospitalitatea poporului vietnamez.

Four Seasons Resort The Nam Hai, Hoi An 6*

Four Seasons Resort The Nam Hai, Hoi An 6*

Vietnam
De la 317 Euro / persoana / noapte / One Bedroom Villa / Mic dejun
Mia Resort Nha Trang 5*

Mia Resort Nha Trang 5*

Vietnam
De la 115 Euro / persoana / noapte / Garden Villa / mic dejun
Six Senses Con Dao 6*

Six Senses Con Dao 6*

Vietnam
De la 597 Euro / persoana /noapte / Oceanview Deluxe Poolvilla / mic dejun
Six Senses Ninh Van Bay 5,5*

Six Senses Ninh Van Bay 5,5*

Vietnam
De la 378 Euro / persoana / noapte / Hilltop Pool Villa / mic dejun