Istanbul

Istanbul

Istanbul, fostul Constantinopol, este descris ca fiind intersectia dintre Europa si Asia. Misticismul si glamourul sau sunt o legatura armonioasa intre antic si modern, trecut si prezent, est si vest. Este un oras vast si aglomerat, de 13 milioane de oameni si se mandreste cu o istorie imperiala care se intinde pe o durata de peste 1.500 de ani. Desi nu mai este capitala Turciei, Istanbulul ramane inima culturala a tarii.

Istanbul este situat pe malul superbului Bosfor, unde se intrepatrund apele Marii Negre, ale Cornului de Aur si ale Marii Marmara. Acesta este unul dintre orasele cele mai incantatoare si mai vibrante din lume. Orasul are multe de oferit. Mostenirea sa arhitecturala este greu de egalat – moschei otomane cu minarete unice, structuri bizantine, palate vechi, biserici ortodoxe stravechi si multe, multe altele. Exista, de asemenea, o multime de muzee importante si cateva mari bazare, demne de a fi vizitate. In concluzie, fiti generosi cu timpul vostru, atunci cand sunteti in Istanbul.

Aceasta incantare turceasca ofera Asia si Europa in acelasi oras, cea mai buna potrivire in materie de vechi si nou. O zi sunteti ocupati cu imaginile si sunetele istanbulului istoric, a doua zi sunteti in oras pentru a negocia achizitionare unui covor superb. Un moment degustati un vin local bun, urmatorul moment va treziti dansand intr-unul din numeroasele cluburi din zona. Da, exista numeroase motive pentru a va scufunda efectiv in hotspot-ul turistic al Turciei.

Tara Turcia
City Break Istanbul - Legacy Ottoman Hotel 5*

City Break Istanbul - Legacy Ottoman Hotel 5*

Istanbul
De la 371 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
City Break Istanbul - Manesol Boutique Galata 4*

City Break Istanbul - Manesol Boutique Galata 4*

Istanbul
De la 125 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
City Break Istanbul - Six Senses Kocatas Mansions 5*

City Break Istanbul - Six Senses Kocatas Mansions 5*

Istanbul
De la 859 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun