Documente utile

Am considerat intotdeauna ca sarcina noastra la Perfect Journey este ca in fiecare zi sa oferim calitate, promptitudine si satisfactie fiecarui client in parte.

Aici poti descarca si consulta documentele utile pentru calatoria ta

Utilizati linkurile de mai jos pentru a gasi informatiile cele mai comune sau simtiti-va liberi sa ne contactati pe mail sau la telefon.

Packing list

Ne-am gandit ca o verificare inainte de a pleca de acasa nu strica. Nimeni nu isi doreste sa plece la mare fata costumul de baie preferat sau la ski fara echipamentul adecvat.
Descarcati documentul pentru a avea o privire de ansamblu in ce priveste tot ce credem ca este necesar sa va luati in concediu.

Descarca

Formular sesizare companie aeriana

Avionul este considerat azi cel mai rapid mijloc de transport. Fie ca alegi sa zbori atunci cand pleci in vacante sau il folosesti din motive profesionale, de multe ori te confrunti cu situatii imprevizibile: cursele au intarzieri, mai ales cele low-cost, si esti obligat sa pierzi ore intregi in aeroport sau pur si simplu la aterizare nu-ti mai gasesti bagajele. Ce-i de facut ? Prezentul formular poate fi utilizat pentru a trimite o plangere unei companii aeriene si/sau organismului national competent.

Vezi Formularul

Model declaratie acord plecare minor

Minorii cetateni romani pot calatori in strainatate numai insotiti, cu acordul parintilor ori al reprezentantilor legali, in baza articolului 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate (conform www.politiadefrontiera.ro). Avem pentru tine un „Model declaratie acord plecare minor”.

Vezi Model

Model declaratie insotitor minor

Minorii cetateni romani pot calatori in strainatate numai insotiti, cu acordul parintilor ori al reprezentantilor legali, in baza articolului 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate (conform www.politiadefrontiera.ro). Avem pentru tine un „Model de declaratie insotitor minor”.

Vezi Model

Conditiile de iesire din tara pentru cetateni romani minori

Minorii cetateni romani pot calatori in strainatate numai insotiti, cu acordul parintilor ori al reprezentantilor legali, in baza articolului 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate.

Vezi Detalii