PortAventura World – distracţie, magie şi adrenalină
La aproximativ o oră de Barcelona, pe Costa Dorada, se află cel mai mare parc de distracţii din Spania: PortAventura  World. Emoţii intense, senzaţii tari, bucurie, entuziasm sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăieşti la PortAventura World.

» read more

Parcul este împărţit în 5 zone tematice, unde ai ocazia să descoperi cele mai interesante locuri de pe pământ. Deşi Portaventura este un parc în care atracţiile destinate celor curajoşi sunt numeroase, în fiecare dintre zone există carusele şi spectacole pentru copii.

Oferte PortAventura World prin Perfect Tour

PortAventura World oferă o varietate de atracții și activități pentru toate gusturile și vârstele. De la montagne-russe și ture cu viteză la spectacole de calitate și zone tematice captivante, vei avea parte de o experiență plină de adrenalină și distracție.

Parcul PortAventura World din Spania oferă oferă opțiuni de distracție pentru toată familia. De la atracții mai puțin intense, potrivite pentru copii, la aventuri pline de adrenalină pentru adolescenți și adulți, există ceva pentru fiecare membru al familiei să se bucure de vacanță.

Perfect Tour vă pune la dispoziție oferte excelente care includ și bilete în PortAventura World pentru a vă putea bucura de o escapadă memorabilă împreună cu familia sau prietenii.

» see less

Nu am gasit nicio oferta.

Momentan nu exista nicio oferta introdusa in aceasta categorie. Totusi, poti solicita o oferta personalizata, iar un consultant Perfect Tour te va contacta in cel mai scurt timp.