PortAventura – distracţie, magie şi adrenalină
La aproximativ o oră de Barcelona, pe Costa Dorada, se află cel mai mare parc de distracţii din Spania: PortAventura. Emoţii intense, senzaţii tari, bucurie, entuziasm sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăieşti la PortAventura. Parcul este împărţit în 5 zone tematice, unde ai ocazia să descoperi cele mai interesante locuri de pe pământ. Deşi Portaventura este un parc în care atracţiile destinate celor curajoşi sunt numeroase, în fiecare dintre zone există carusele şi spectacole pentru copii.

» read more

Oferte PortAventura Park – Perfect Tour

PortAventura Park oferă o varietate de atracții și activități pentru toate gusturile și vârstele. De la montagne-russe și ture cu viteză la spectacole de calitate și zone tematice captivante, vei avea parte de o experiență plină de adrenalină și distracție.

Parcul PortAventura din Spania, oferă oferă opțiuni de distracție pentru toată familia. De la atracții mai puțin intense, potrivite pentru copii, la aventuri pline de adrenalină pentru adolescenți și adulți, există ceva pentru fiecare membru al familiei să se bucure de vacanță.

Perfect Tour vă pune la dispoziție oferte excelente care includ și bilete în PortAventura pentru a vă putea bucura de o escapadă memorabilă împreună cu familia sau prietenii.

» see less

PortAventura® Caribe Hotel 4*

PortAventura® Caribe Hotel 4*

PortAventura Park Spania
De la 470 Euro / 2 nopti / camera dubla ptr 2 adulti si 1 copil + bilete acces in parc / mic dejun
PortAventura® Hotel PortAventura 4*

PortAventura® Hotel PortAventura 4*

PortAventura Park Spania
De la 510 Euro / 2 nopti / camera dubla ptr 2 adulti si 1 copil + accea in parc / mic dejun