Cariere

Alatura-te echipei de PERFECTionisti!

Daca ne-ai vedea in fiecare zi la serviciu, te-ai indragosti de noi.

Suntem profesionisti, avem in echipa oameni de baza, care au strabatut lumea si au o colectie impresionanta de cunostinte si de experiente minunate. Ca spirit suntem tineri, simpatici (seriosi si destepti), stim sa ne facem treaba dar stim sa ne si distram.

Oamenii mari isi lasa vacantele in mainile noastre si noi stim sa le oferim amintiri de neuitat. Asa ca job-ul nostru este cel mai frumos din lume – transformam visele in realitate.

Esti pasionat de calatorii si satisfactia clientilor este ceea ce te motiveaza cel mai mult? Daca ai vizitat mai mult de 5 destinatii sau ai deja experienta in turism si doresti sa te dezvolti intr-un mediu orientat spre inovatie in turism, sa te pregatesti sa oferi servicii exclusiviste pentru cei mai pretentiosi clienti, atunci anuntul acesta este pentru tine.

Cautam colegi care sa se alature echipei noastre in Bucuresti, dar suntem deschisi pentru colaborari cu persoane pasionate in oricare dintre filiale noastre. Primul pas ar fi sa ne scrii pe [email protected].

Colega de la Resurse Umane e fata de treaba si il va analiza, iar daca are un post potrivit pentru tine, te va contacta.

Devino afiliatul nostru!

Afilierea în domeniul turismului înseamnă comisioane mai mari și mai puțin efort pentru tine. PerfectTour le este recunoscător partenerilor săi, iar valoarea comisioanelor este direct proporțională cu implicarea afiliatului.