Informatii utile de calatorie

Perfect Journey este dedicata in permanenta clientilor sai. Vom face tot posibilul ca in fiecare zi sa oferim calitate, promptitudine si satisfactie fiecarui client in parte. Utilizati linkurile de mai jos pentru a gasi informatiile cele mai comune sau simtiti-va liberi sa ne contactati pe mail sau la telefon.

Aplicatii pentru smartphone

Telefoanele destepte stiu sa faca aproape orice, sunt ca niste mici enciclopedii.
Un smartphone, Ipad, orice Android te scuteste intr-o vacanta de dictionare, brosuri, harti si te ajuta sa te ghidezi imediat dupa orice ai nevoie. Te indruma prin oras, gaseste cele mai bune locatii, stie totul despre obiectivele turistice pe care urmeaza sa le vizitezi, despre mijloacele de transport de care ai nevoie, despre vreme si, mai mult, vorbeste foarte multe limbi straine.
Tot ce ai de facut este sa-ti descarci unele aplicatii de turism care sa te ajute in mod prietenos si simplu sa savurezi fiecare destinatie, fiecare clipa, sa-ti faca vacanta perfecta!

Citeste mai mult

Check-in ONLINE

La geam sau la culoar?
Atunci cand calatoriti cu avionul trebuie sa ajungeti la aeroport cu doua sau chiar trei ore inainte de ora programata pentru decolare, pentru formalitatile de check-in.
In ajutorul dumneavoastra vine check-in-ul online.

Perfect Journey face pentru clientii sai check in online!

Ce avantaje importante va aduce:

Citeste mai mult

Ce trebuie sa faci daca bagajul tau este pierdut sau deteriorat?

Zeci de mii de oameni zboara zilnic catre destinatii de pe intreg Globul, iar in nodurile aeriene avioanele decoleaza si aterizeaza la intervale de numai cateva secunde. Prin urmare, riscul ca bagajul de cala sa va fie ratacit, deteriorat sau chiar pierdut este foarte mare. Ce poti face, atunci, in cazul in care bagajele tale sunt pierdute sau deteriorate?
Daca te trezesti la destinatie ca bagajul inregistrat la check-in nu ajunge sau apare pe banda rupt ori spart, incearca sa-ti pastrezi calmul, pentru ca ai niste drepturi si poti primi o despagubire de pana la 1.220 de euro.

Citeste mai mult

VIP Lounge in aeroportul Henri Coanda

Aeroportul Henri Coandă dispune de două saloane de tip Business Class, amplasate simetric în zona porţilor de îmbarcare numerele 7 şi 8, la etajul II. Capacitatea totală a celor două saloane este de 188 locuri iar programul de funcţionare este de 24h/24h.

Accesul la saloane se face numai pe baza unei solicitari scrise trimise de agentia noastra catre salon cu minim 24h inainte de folosirea salonului. Vom avea nevoie de nume, prenume, date zbor (flight no, companie, ora, etc.).

Citeste mai mult

Regimul de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa se asigure inainte de plecarea in strainatate ca valabilitatea documentelor de calatorie (pasaport sau carte de identitate) depaseste valabilitatea vizei solicitate, cu cel putin sase luni. Conform Ministerului Afacerilor Externe avem si urmatoarele informatii legate de vize si pasapoarte.

 

In plus, poti solicita consultantilor nostri asistenta in eliberarea vizelor pentru tarile in care urmeaza sa calatoresti.

Inainte de plecare, asigura-te de asemenea ca stii conditiile de calatorie cu animale de companie, pentru a te asigura ca pot calatori si ele in deplina siguranta.