Dubai Parks and Resorts oferă prin atracțiile variate, distracție pentru întreaga familie! Cu ofertele noastre de vacanță, vei fi transpus într-o lume plină de magie și senzații tari. Experimentează parcuri tematice de neuitat, aventuri palpitante și servicii de top, toate într-un singur loc uluitor.

» read more

Vacanțe în Dubai Parks and Resorts – Perfect Tour

La Perfect Tour ne gândim mereu cum ne putem satisface cât mai bine clienții și astfel încercăm să vă oferim cele mai bune oferte de cazare la cele mai bune prețuri.

O vacanță în Dubai Parks and Resorts poate fi o modalitate excelentă de a petrece timp împreună cu prietenii sau familia, iar în caz că te întrebi de ce ar trebui să alegi acest loc, mai jos ți-am pregătit câteva motive:

  • Aventură pentru toate vârstele: Indiferent de vârsta ta, vei găsi ceva ce te va captiva. Parcurile noastre tematice oferă distracție nelimitată pentru copii și adulți deopotrivă.
  • Variație impresionantă: Fie că îți dorești să explorezi tărâmul magiei la Legoland, să descoperi cultura și tradițiile poporului Lapita sau să te bucuri de filmele tale preferate la Bollywood Parks, vei avea parte de o varietate incredibilă de atracții.
  • Confort și lux: Te vei odihni în cele mai elegante și confortabile resorturi, unde serviciile de cinci stele îți vor îndeplini fiecare dorință.
  • Bucătărie rafinată: Deliciază-ți simțurile cu o gamă diversificată de bucătării internaționale și locale, pregătite cu măiestrie de bucătari de renume.

Nu mai aștepta! Transformă-ți vacanța într-o experiență de neuitat alegând una dintre ofertele noastre în Dubai Parks & Resorts. Rezervă acum și creează amintiri de preț pentru tine și cei dragi.

» see less

LEGOLAND Hotel Dubai 4*

LEGOLAND Hotel Dubai 4*

Dubai Parks & Resorts
De la 672 Euro / 2 nopti cazare ptr 2 adulti si 1 copil + 2 zile acces in parc/ mic dejun
Rove At The Park Hotel 3*

Rove At The Park Hotel 3*

Dubai Parks & Resorts
De la 990 Euro / 4 nopti / 2 adulti + 1 copil / mic dejun / bilete acces in parc
Lapita - Dubai Parks & Resorts - Autograph Collection 4*

Lapita - Dubai Parks & Resorts - Autograph Collection 4*

Dubai Parks & Resorts
De la 618 Euro / 4 nopti / 2 adulti + 1 copil + acces in parc / mic dejun