Planifică un city break în Florența și explorează frumusețea și bogăția istorică a acestui oraș. Vizitează celebrele muzee și galerii de artă, plimbă-te pe străzile medievale și savurează delicioasa gastronomie locală. Rezervă acum un city break 2023 prin Perfect Tour și creează-ți amintiri de neuitat în inima Italiei.

» read more

City break Florența – Perfect Tour

Florența, cunoscută și ca „Comoara Renașterii”, este destinația perfectă pentru un city break fascinant. Acest oraș plin de istorie, artă și cultură te va cucerii cu peisajele sale pitorești și clădirile medievale impresionante.

Cu ofertele noastre de city break în Florența, vei avea oportunitatea de a explora cele mai importante atracții ale orașului. Vei putea vizita celebrele muzee și galerii de artă, precum Galeria Uffizi, unde vei descoperi capodopere ale artiștilor renascentiști precum Leonardo da Vinci și Michelangelo.

» see less

Nu am gasit nicio oferta.

Momentan nu exista nicio oferta introdusa in aceasta categorie. Totusi, poti solicita o oferta personalizata, iar un consultant Perfect Tour te va contacta in cel mai scurt timp.