Pe Perfect Tour găsești oferte de cazare la Efteling la prețuri încântătoare. Ofertele noastre includ de asemenea, bilete pentru Efteling Park astfel că te poți bucura de un pachet complet pentru o vacanță de neuitat.

» read more

Oferte Vacanțe în Efteling Park – Descoperă Magia și Aventura

Bine ați venit în Vacanță în Efteling Park, o experiență de neuitat pentru întreaga familie! Situat în Olanda, Efteling Park este un paradis al magiei și aventurii, oferind o gamă variată de atracții și spectacole ce vă vor captiva imaginația.

Iar noi, la Perfect Tour am selectat cele mai avantajoase oferte pentru ca tu să te bucuri împreună cu cei dragi de o excursie minunată la preț foarte bun. Ofertele noastre includ cazare la Efteling, bilete pentru Efteling, iar dacă doriți și mic dejun, avem oferte excelente și cu o masă inclusă.

Parcul își deschide porțile către povești și legende, creând o atmosferă unică în care personajele de basm prind viață. Datorită diversității activităților, fiecare vizitator va găsi ceva pe placul său. De la călătoriile în roller coaster și trenulețe pitorești până la plimbările cu barca și zonele de joacă, Efteling Park are totul!

» see less

Nu am gasit nicio oferta.

Momentan nu exista nicio oferta introdusa in aceasta categorie. Totusi, poti solicita o oferta personalizata, iar un consultant Perfect Tour te va contacta in cel mai scurt timp.