Cap Verde

Cap Verde

Republica Capului Verde, acest superb arhipelag tropical, pentru multă lume necunoscut, este situat în mijlocul Oceanului Atlantic, la 450 km la Vest de Senegal şi este format din nouă insule locuite şi mai multe insuliţe mici. Arhipeleagul s-a format în urma unei erupţii vulcanice şi fiecare insulă este cu totul diferită. Veţi descoperi aici nu numai frumuseţea lumii subacvatice, plină de peşteri, plante şi vietăţi marine, dar pentru o clipă puteţi ţine companie broaştelor ţestoase locale , care trăiesc aici în ape libere. Fiecare insulă are atmosfera ei specifică, iar dvs. vi se oferă posibilitatea de a petrece vacanţa fie pe o insulă şi să faceţi excursii pe alte insule, fie să faceţi un tur al insulelor.

Atractii
• Admirati Cidade Velha in Santiago, prima asezare europeana de la tropice. Ruinele orasului dateaza din anii 1600 si au supravietuit ravagiilor timpului si ale piratilor. Fortaleza Real de Sao Felipe va ofera privelisti ale marii.

• Vizitati numeroasele insule – Fogo are un varf vulcanic ce va ofera privelisti panoramice, iar Boa Vista se aseamana cu un desert cu dune miscatoare si palmieri.

• Bronzati-va pe plajele minunate ale tarii – doua dintre cele mai bune sunt plajele cu nisip alb de pe insula Sal si plajele cu nisip negru Sao Nicolau.

• Explorati faimoasele mine de sare care au si denumit insula Sal. Minele au fost onstruite in interiorul unui vulcan inactiv si sunt fascinante.

• Ascultati muzica in direct in Sao Vicente. Capul Verde este faimos pentru muzica folclorica si ritmurile rapide de samba si tango. Cesaria Evora este o adevarata emblema nationala.

• Puteti invata surfing sau schi nautic. Aici veti gasi cele mai bune valuri, iar hotelurile organizeaza lectii si inchiriaza echipament.

ROBINSON Cabo Verde 4*

ROBINSON Cabo Verde 4*

Cap Verde
De la 970 Euro / 7 nopti / persoana in camera dubla / All Inclusive