Care este cel mai bun vas de croazieră Royal Caribbean?

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune nave de croazieră Royal Caribbean, aveți o mulțime de opțiuni grozave de luat în considerare.

Royal Caribbean oferă croaziere în întreaga lume care vor oferi o vacanță minunată în familie.

Restrângerea la cea mai bună navă înseamnă să o găsești pe cea potrivită pentru tine, în funcție de gusturile personale, bugetul și cine călătorește cu tine. Care este cea mai bună navă depinde de tine.

A alege cea mai bună navă este ca și cum ai alege cel mai bun film sau cel mai bun restaurant: este o alegere subiectivă bazată pe o varietate de factori pe care fiecare persoană le cântărește diferit.

Deoarece nimănui nu-i place să audă că răspunsul este „depinde”, aici este o defalcare cât mai obiectivă a ceea ce trebuie căutat la cea mai bună navă de croazieră Royal Caribbean.

Facilități, activități și cazare

În centrul oricărei nave de croazieră se află ceea ce nava oferă la bord și unde vă simțiți ca acasă în timpul vacanței.

Navele de croazieră ale Royal Caribbean au patru tipuri de bază de cabine: interioara, cu vedere la ocean, cu balcon și suite. Aceste tipuri de cabine oferă o cantitate diferită de spațiu de locuit și lux, iar unele nave au cabine mai impresionante decât altele.

În cele din urmă, decizia pentru ce cameră doriți este o întrebare despre ce vă puteți permite, dar navele mai mari și mai noi tind să ofere cele mai scumpe și luxoase spații de cazare.

Activitățile la bord este ceea ce face ca Royal Caribbean să iasă în evidență și veți găsi diverse activități unice, lucruri amuzante de făcut și o multitudine de opțiuni de luat masa.

Fiecare navă de croazieră este alcătuită dintr-o combinație diferită de oferte la bord și în ultimul deceniu, Royal Caribbean a modificat considerabil aceste facilități de la navă la navă. Așadar, depinde de voi să aflați care sunt cele mai importante și să alegeți nava potrivită.

Cea mai bună navă din clasa Oasis: Symphony of the Seas sau Oasis of the Seas

Acestea sunt cele mai mari nave de croazieră din lume și oferă pur și simplu cele mai recente tehnologii pentru care Royal Caribbean este recunoscut.

Cele patru nave din clasa Oasis (cu Wonder of the Seas, care se va alătură flotei în 2021), au simulatoare de surf FlowRider, ZipLine, alpinism, tobogane de apă, cluburi, restaurante specializate și plimbări pitorești de seară.

Este imposibil să te plictisești pe o navă Oasis Class care oferă inclusiv toboganul Ultimate Abyss, două FlowRiders, mini-golf, zipLine și multe altele.

Există șapte “cartiere” pe o navă Oasis, inclusiv spațiul în aer liber Central Park și Boardwalk-ul inspirat de litoral.

Spectacolele de pe o navă Oasis Class sunt cele mai bune din flotă, cu trei teatre diferite care oferă distracție pe întreaga durata acroazierei. Urmăriți un spectacol complet de Broadway (cum ar fi Mamma Mia sau Hairspray), vedeți emoțiile spectacolelor AquaTheater și fiți uimiți de spectacole pe gheață în Studio B.

Navele Oasis Class au, de asemenea, cele mai multe opțiuni de luat masa, cum ar fi Chops Steakhouse, Izumi Hibachi și Sushi, ortside BBQ, clasic italian și multe altele.

Unde navighează: Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas și Symphony of the Seas oferă croaziere de 7 nopți în estul și vestul Caraibelor, care includ opriri la destinația privată Perfect Day at CocoCay.

Cea mai bună navă Quantum Class: Anthem of the Seas sau Ovation of the Seas

Cea mai nouă clasă Royal Caribbean nu face compromisuri cu privire la divertisment, mese sau activități.

Căutați câteva lucruri incredibile de făcut pe o navă de croazieră? Ce zici de un simulator de parașutism sau mașinuțe care se tamponează? Apoi, există capsula de observație care vă duce 300 de metri în aer pentru vederi uimitoare, la 360 de grade.

Navele din clasa quantum sunt singurele care prezintă Two70, un spațiu circular mare în partea din spate a navei, unde nu veți găsi doar o priveliște excelentă asupra oceanului, ci și ecrane din podea până la tavan care pot transforma spațiul cu ajutorul tehnologiei Roboscreen.

Music Hall este locul perfect pentru oricine iubește spectacolele de muzică live, unde trupele concertează iat tu poți dansa toată noaptea.

Royal Esplanade este situat în centrul navei și oferă posibilități de cumpărături și de luat masa.

Unde navighează: Anthem of the Seas navighează în principal din Bayonne, New Jersey către destinații din Caraibe, Bahamas, Bermuda, Noua Anglie și Canda. De asemenea, a început să navigheze vara în Europa, din Southampton, Anglia, vizitând orașe de coastă de-a lungul Mediteranei, Europei de Nord și Insulelor Canare.

Spectrum of the Seas este cea mai nouă navă de croazieră Royal Caribbean și navighează din Shanghai, China către destinații din China și Japonia.

Quantum of the Seas oferă croaziere în China, Japonia, Australia și Noua Zeelandă. Începând cu 2021, va începe să navigheze în Alaska.

Ovation of the Seas se împarte între croazierele în Alaska din Seattle, precum și croazierele din Australia.

Cea mai bună navă Freedom Freedom of the Seas sau Independence of the Seas

Unele dintre cele mai versatile nave de croazieră din flota Royal Caribbean, navele Freedom Class combină dimensiunile mari cu multe activități la bord. De fapt, navele din clasa Freedom au fost modernizate în ultimii ani, cu funcții noi la bord.

Veți găsi acvaparkul Splashaway Bay pentru copiii pe toate cele trei nave, împreună cu toboganele Perfect Storm pe Independence și Freedom. Liberty of the Seas are propriul set de tobogane de apă, inclusiv singura navă care are un tobogan cu bumerang.

Independence of the Seas este singura navă Freedom Class care oferă experiență Sky Pad cu trampolină de realitate virtuală.

Dacă doriți să serviți cina, Independence are Playmakers Sports Bar & Arcade, Izumi Hibachi & Sushi și Fish & Ships, un restaurant lângă piscină. Freedom of the Seas a lansat primul concept Giovanni’s Italian Kitchen în flotă, care include pizza la comandă, paste proaspăt făcute și o selecție largă de vinuri și limoncellos.

Toate cele trei nave oferă spectacole extraordinare la bord, inclusiv spectacole de patinaj pe gheață în Studio B. Independence of the Seas are propriul show Broadway cu Grease, în timp ce Liberty of the Seas are spectacol Broadway Fever Saturday Night Fever.

Unde navighează: Independence of the Seas navighează patru și cinci noapti în Caraibe din Port Everglades (Fort Lauderdale), precum și trei sau patru noapti în Bahamas din Port Canaveral.

Liberty of the Seas pleacă din Galveston, Texas și oferă croaziere de șapte nopți în Caraibe Occidentale.

Freedom of the Seas pleacă din San Juan, Puerto Rico, dar se va reloca la Bayonne, New Jersey în 2021.

Cea mai bună navă Voyager Class: Navigator of the Seas sau Mariner of the Seas

Una dintre cele mai bune valori Royal Caribbean sunt navele din clasa Voyager. Aceste nave cu multe fațete sunt o alegere excelentă pentru croazierele pentru prima dată, precum și pentru oricine are un buget limitat. Ele sunt încă „nave mari” și oferă multe activități la bord, dar cu o fracțiune din prețul mega navelor surori.
 

Clasa Voyager are poate cele mai variate nave din flotă, deoarece procesul de amplificare a adăugat multe opțiuni noi și diferite acestor nave.

Mariner și Navigator of the Seas au primit cele mai frapante schimbări în 2018, respectiv în 2019. Mariner of the Seas are tobogane Sky Pad și Perfect Storm. Navigator are The Blaster aqua coaster, cel mai lung tobogan și Riptide, singurul tobogan de apă din racerul principal. Ambele nave prezintă acum și Battle for Planet Z și Royal Escape Room: The Observatorium.

Există o mulțime de alte completări la ambele nave, inclusiv hibachi pe Mariner și restaurantul de specialitate Hooked Seafood de pe Navigator. Ambele nave au un bar și Arcade pentru jucători, precum și un bar cu temă polineziană, Bamboo Room.

Celelalte nave din clasa Voyager beneficiază, de asemenea, de propria lor parte de distracție la bord, inclusiv un simulator de surf FlowRider, mini-golf, perete de escaladă, patinoar și spectacole în fiecare seară. Adventure of the Seas are propriul set de tobogane de apă care au fost adăugate în urmă cu câțiva ani.

Unde navighează: Mariner of the Sea oferă croaziere scurte în Bahamas din Port Canaveral. Navigator of the Seas oferă, de asemenea, scurte croaziere către Bahamas din Miami.

Celelalte nave din clasa Voyager se deplasează un pic mai mult, oferind croaziere în întreaga lume. Adventure of the Seas va naviga din Galveston și Bayonne în timpul iernii, pe lângă croazierele din Europa din Copenhaga și Stockholm vara.

De asemenea, Explorer of the Seas se împarte între America de Nord și Europa, cu croaziere de la Roma vara, și Galveston sau Miami iarna.

Voyager of the Seas oferă croaziere în Australia sau China, în funcție de sezonul croazierelor.

Cea mai bună navă Radiance Class: Brilliance of the Seas sau Radiance of the Seas

O clasă de nave subestimată, dar impresionantă, navele Clasei Radiance combină eleganța cu itinerarii variate din întreaga lume.

Doar pentru că sunt mai mici decât alte nave, nu înseamnă că ele fac compromisuri la distracția de la bord. Royal Caribbean a adăugat noi caracteristici și facilități acestor nave și veți găsi un ecran de filme în aer liber, producții de divertisment la scară largă în teatrul cu trei etaje și o mulțime de restaurante, baruri, cluburi și saloane.

Navele din clasa Radiance sunt populare fiind considerate veteranii Royal Caribbean, pentru ofertele lor elegante și pentru atmosfera relaxantă. De fapt, navele Clasei Radiant au una dintre cele mai bune zone cu solarii doar pentru adulți din întreaga flotă.

Unde navighează: navele Clasei Radiace sunt călători mondiali, oferind o mulțime de locuri de vizitat. Brilliance of the Seas își petrece iernile în Tampa cu croaziere scurte în Caraibe, împreună cu croazierele din Boston și Miami.

Puteți face o croazieră pe Jewel of the Seas din Amsterdam până în Europa de Nord în timpul verii, în timp ce alegeți între croazierele din Galveston sau Miami în Caraibe.

Radiance of the Seas oferă câteva croaziere cu adevărat interesante, inclusiv în în Alaska vara. Apoi trece la Australia și navighează în Pacificul de Sud.

Serenade of the Seas își împarte timpul între itinerariile din Australia și Alaska.

Cea mai bună navă Vision Class: Grandeur of the Seas sau Enchantment of the Seas

Royal Caribbean folosește navele Vision Class pentru a oferi croaziere în cele mai exotice locații, pentru că se pot potrivi aproape oriunde.

La fel ca Radiance Class, navele Vision Class oferă multe de făcut la bord și au facilități, cum ar fi un perete de cățărare, o punte excelentă pentru piscină, ecran de filme la piscină, mese specializate și o zonă grandiosă Atrium.

Saloanele de pe aceste nave sunt la fel de impresionante, iar mulți cei care merg în croaziere, revin la bord și adoră personalul cald și grijuliu de pe aceste nave.

Unde navighează: Vision of the Seas oferă croaziere iarna de la Fort Lauderdale și din Barcelona vara.

Rhapsody of the Seas pleacă din Tampa și Veneția / Ravenna, Italia cu croaziere către Caraibe Occidentale și Insulele Grecești.

Enchantment of the Seas oferă croaziere din Galveston, Baltimore și San Juan.

Grandeur of the Seas navighează tot anul de la Baltimore.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus