Eclipsa totala de soare 2021 in Antarctica - expeditie 22 zile


Argentina
De la 30246 USD / expeditie 22 zile / persoana in cabina tripla Aurora / pensiune completa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Transfer de la aeroport la hotel în Ziua 1
 • Cazare la hotel pentru o noapte cu mic dejun în Ushuaia în ziua 1
 • Jumătate de zi tur de oraș în Ushuaia în Ziua 2 înainte de îmbarcare (prânzul nu este inclus)
 • Transfer de bagaje de la hotelul dvs. din Ushuaia spre navă în ziua 2
 • Cazare la bord în timpul călătoriei, inclusiv serviciul zilnic de cabină
 • Toate mesele, gustările, ceaiul și cafeaua în timpul călătoriei
 • Bere, vin de casă și băuturi răcoritoare la cină
 • Recepția de bun venit și de rămas bun oferita de capitan, inclusiv cina cu patru feluri, cocktail-uri de casă, bere și vin, băuturi nealcoolice
 • Toate excursii de țărm și croaziere cu barcile Zodiac
 • Prelegeri educative și servicii de îndrumare de la echipa de expediție
 • Accesul la medicul de la bord și la serviciile medicale de bază
 • Un impermeabil polar 3-in-1
 • Utilizarea gratuită a cizmelor muck în timpul călătoriei
 • Informații cuprinzătoare înainte de plecare
 • Un album foto tipărit realizat cu fotografii din călătoria
 • Taxele suplimentare pentru porturi, permise și taxe de port

Oferta nu include

 • Zboruri internaționale sau interne către sau în America de Sud
 • Transferuri care nu sunt menționate în itinerariu
 • Taxele de aeroport
 • Pașapoartele, vizele și taxele de vaccinare
 • Asigurarea de călătorie sau taxele de evacuare de urgență
 • Hoteluri și mese care nu sunt incluse în itinerariu
 • Excursii opționale care nu sunt incluse în itinerariu
 • Activități opționale suplimentare
 • Toate articolele de natură personală, inclusiv, dar nu se limitează la: băuturi alcoolice și băuturi răcoritoare (în afara serviciului de cină), servicii de spălătorie, îmbrăcăminte personală, cheltuieli medicale, bacsisuri, Wi-Fi,

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 24 Nov 2021 - 15 Dec 2021.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare la bord în timpul călătoriei, inclusiv serviciul zilnic de cabină

Descriere

O eclipsă totală a soarelui observata în Antarctica  este fără îndoială o aventura rară. În această călătorie unică, veți vizita Antarctica și experiența incredibilului continent alb la sfârșitul primăverii, veti fotografia aisbergurile, pinguinii Adélie și balene orca.

Asezati într-o poziție favorabilă, sperăm ca cerul va fi clar și condițiile meteorologice favorabile pentru a asista la eclipsa totala de soare. Eclipsa pe care sperăm să o vedem în Antarctica este vizibilă numai dintr-o mică zonă de pe Pământ. Cei care pot vedea eclipsa se află în centrul umbrei lunii când aceasta atinge Pământul. O eclipsă totală a soarelui este în sine specială, dar  o experiență în Antarctica este cu adevărat un eveniment o dată în viață. Bucurați-vă de croaziere palpitante cu barcile Zodiac printre gheața și icebergurile din Marea Weddell.

Itinerariu

Ziua 1 - Sosire în Ushuaia
Ajungeți la Ushuaia, unde veți fi intampinati de un reprezentant al Aurora Expeditions și transferați la hotelul dvs. din centrul orașului.

Ziua 2 - Imbarce pe Mortimer Greg în Ushuaia
În această dimineață, vă puteți bucura de un mic dejun la hotel înainte de a explora Ushuaia într-un tur al orașului de o jumătate de zi. Ushuaia, capitala provinciei Tierra del Fuego, este situată pe malul Canalului Beagle și este înconjurată de zona muntoasa, care oferă un peisaj unic ca urmare a imbinarii munților, a mării, a ghețarilor și a pădurii.

Transfer in port unde echipa de expediție vă va întâmpina cu căldură la bordul navei Greg Mortimer, la ora 16.00. În timp ce Greg Mortimer se îndepărtează de port, ne vom aduna pe punte pentru a începe aventura, cu vederi spectaculoase asupra Ushuaia și Tierra del Fuego. Veți avea timp să vă instalati în cabină inainte de scurta intalnire in care veti primi infoarmatii importante.

Ziua 3 - Traversarea pasajului Drake
În timp ce începem traversarea pasajului Drake, vom profita din plin de timp pentru a ne obisnui mișcările vasului. Echipajul expediției vă va pregăti pentru prima debarcare cu informari importante privind mediul sălbatic și proceduri de biosecuritate. Veti afla despre istoria Antarcticii, mediul sălbatic și mediul înconjurător. Experientele legate de viata salbatica incep pe masura ce ne bucuram de vizionarea si fotografierea numeroaselor păsări marine, inclusiv albatroși maiestuoși.

Ziua 4 - Pasajul Drake & Insulele Shetland de Sud
Pe masura ce ne apropiem de Insulele Shetland de Sud în ziua a patra, emoția este palpabilă in timp ce ne aflam toti pe pasarela  pentru a vedea primul aisberg. Oceanul are o perspectivă cu totul nouă in Antarctica unde suntem înconjurați de prezența suprarealistă a sculpturilor de gheață plutitoare. Memoria primului aisberg observat va ramane in memorie toata viata. Dacă vremea permite, vom încerca prima debarcare în Antarctica, de după-amiază târziu.

Zilele 5-9 - Peninsula Antarctica
În următoarele zile vom avea o serie de optiuni și, în funcție de condițiile gheații și a vremii, vom explora partea de vest a Peninsulei Antarctice. Echipa de expediție cu experiență, care a făcut nenumărate călătorii în acest tinut, va folosi expertiza acumulata pentru a proiecta călătoriile zilnice. Acest lucru ne permite să folosim cât mai bine condițiile meteorologice, condițiile de gheață și oportunitățile oferite de viața sălbatică.

Un exemplu a unora dintre tipurile de locuri unde putem face debarca pentru excursii, fotografiere sau vizionare a faunei sălbatice spectaculoase includ:

 • golfuri frumoase înconjurate de vârfurile magnifice ale ghețarilor spectaculosi, zone care sunt paradisuri pentru balene cu cocoasa, orci sau alet animale si pasari.
 • insulele bogate în sălbăticie, unde domină ghețarii și munții și se pot vedea colonii mari de pinguini
 • colonii de pinguini gentoo,
 • canalul Lemaire - dacă condițiile permit acest lucru, vom putea admira stânci, de 700 de metri, care ies direct din ocean, de pe ambele părți ale navei.

Ziua 10 - Elephant Island, Marea Weddell
În această dimineață, dacă vremea permite, vom calatori catre Elephant Island, un munte pe jumătate scufundat, acoperit cu gheață. Vom afla povestea lui Shackleton și vom auzi cum nava lui, Endurance, a fost zdrobită în gheață în Marea Weddell, înainte ca el și oamenii săi să urce în trei bărci, petrecând 16 luni pe mare. Navigăm pe lângă Cape Valentine pentru a vedea plaja unde bărbații au pus prima dată piciorul pe țărm cu peste 100 de ani în urmă. Aici, au înființat în cele din urmă o tabără sub două bărci deschise și câteva corturi vechi. Dacă vremea permite, vom încerca să ancoram pe Point Wild, Insula Elephant. Apoi vom începe să poziționăm nava în locația excelentă, pentru eclipsa soarelui așteptată.

Ziua 11 - Eclipsa totala de soare
Potrivit NASA, poziția optimă pentru a experimenta cel mai bine eclipsa solara este Marea Weddell. Eclipsa este vizibilă din următoarele regiuni geografice: Antarctica, Africa de Sud, Atlanticul de sud, dar eclipsa completă va fi vizibilă numai în Antarctica. Momentul celei mai mari eclipse are loc pe 04 Dec la 07:34:38 TD (Ora dinamică terestră) sau (07:33:28 UT1).

Zilele 12-13 - Marea Scoția
În drum spre Georgia de Sud vom traversa Marea Scotiană, urmând traseul pe care Shackleton și cinci dintre oamenii săi l-au parcurs pentru a găsi ajutor pentru restul echipajului. Shackleton spera să ajungă în Georgia de Sud în două săptămâni. Acolo el a cerut ajutorul vânătorilor de balene pentru a se intoarce pe insula Elephant și să salveze oamenii care au rămas în urmă. Pe măsură ce interesul pentru Georgia de Sud se dezvoltă, urmăriți fauna sălbatică alături de naturalistul echipajului sau aflați mai multe despre povestea lui Shackleton de la istoricul navei.

Zilele 14-17 - Georgia de Sud
Pe parcursul următoarelor zile, veti admira scenele incredibile ale Georgiei de Sud, cum ar fi colonii enorme pline de pinguini, peisaje montane care care iti taie rasuflarea. In timpul croazierelor cu barzile Zodiac, descoperiți golfuri pline cu foci jucăușe și debarcati pe plaje cu pietriș pentru a întâlni pinguini curioși. Porniti in drumeții și bucurați-vă de peisaje minunate, văzute de puțini. Georgia de Sud este un loc în care puteți simți că ați scăpat cu adevărat din viața obișnuită de zi cu zi.
Iata cateva din locurile pe care le putem vizita în Georgia de Sud:

 • Grytviken - inițial o stație norvegiană pentru vânătoare de balene, a fost închisă în 1965.
 • Golful St Andrews - adăpostește cea mai mare colonie de pinguini rege din Georgia de Sud.
 • Godthul – golful cu oase de balenă albite.
 • Salisbury Plains - are una dintre cele mai mari colonii de pinguini rege din Georgia de Sud,cu aproximativ 100.000 de perechi.
 • Fortuna Bay & Stromness - Aici, Shackleton, Worsley și Crean au coborât din ghețarii inselatori si si-au croit drum spre stația de vânătoare de la Stromness.

Zile 18-19 – Pe mare
În drum spre Falkland ~ Malvinas, veți fi entuziasmați de zborul neîntrerupt al multor păsări marine care ne urmează, folosind curentii de aer creati de navă. Programul de lecții va continua și va evidenția toate atracțiile uimitoare pe care le-am văzut în ultimele zile. Vom avea timp liber să ne bucurăm de restul timpului, observând păsările de mare si balenele sau pur și simplu relaxându-ne cu o carte.

Ziua 20 - Falkland ~ Malvinas
Situat la 477 km / 296 mile est de sudul Argentinei, insulele Falkland Malvine ~ sunt un amestec unic de hotspot de animale sălbatice și avanposturi locuite. Arhipelagul este format din peste 700 de insule, dar doar șapte dintre ele sunt locuite. Timpul nostru în Falkland ~ Malvinas include o scurtă plimbare în orașul istoric Stanley și insula Sealion situată în sudul Falklandului de Est. În 2009, Insula Sealion a fost declarată oficial rezervație națională natură, fără ca animalele de pradă să fie prezente pe insulă.

Ziua 21  - Pe mare
Puteți alege să petreceți timpul  editând fotografiile, bucurându-vă de facilitățile de la bord sau ascultând o prelegere informativă. Sărbătoriți sfârșitul unui voiaj de neuitat cu prietenii la o cină specială de rămas bun oferita de Căpitan.

Ziua 22 - Debarcare la Ushuaia
La debarcare, veti fi transferați la aeroportul Ushuaia pentru a continua călătoria catre casa.

Pret

30246 USD / expeditie 22 zile / persoana in cabina tripla Aurora / pensiune completa
Cere oferta Cere oferta