Argentina

Argentina

Argentina este o ţară întinsă, care conţine un număr mare de caracteristici distincte şi regiuni unice. La nord de Buenos Aires, Cascada Iguazu este una dintre cele mai frumoase minuni naturale ale lumii. Cele 275 de cascade separate care intră în componenţa Iguazu, sunt cu adevărat magnifice şi fac din acest loc o atracţie cunoscută în lumea întreagă. Spre sud putem găsi incredibila regiune Patagonia. Bariloche este capitala regiunii lacurilor din Patagonia, zonă ce ne prezintă munţi şi ape uimitoare, condiţii excelente de schi pe perioada iernii şi atrage iubitorii sportului sau a altor activităţi în perioadele mai calde ale anului.

El Calafate şi Peninsula Valdes prezintă puncte de interes precum gheţarul Perito Moreno, împreună cu o floră şi faună uimitoare, pe când Ţara de Foc este cel mai apropiat punct de continentul Antarctic. În Patagonia puteţi vizita coloniile de pinguini sau gheţarii şi vă puteţi bucura de viaţa sa sălbatică fără egal. La vest de Buenos Aires găsiţi zona vinurilor din jurul oraşului Mendoza. Tot lângă acesta încep şi minunaţii munţi Anzi, cel mai întins lanţ montan din America de Sud şi cel mai lung al lumii, exceptând munţii subacvatici din cadrul Dorsalei Atlantice. În final, la o oră de mers cu feribotul din Buenos Aires, se poate vizita oraşul Colonia de Sacramento din Uruguay. Exploraţi frumosul oraş, bucuraţi-vă de atmosfera tipic latină, de mâncare şi de plaja liniştită.

În inima Argentinei găsim capitala sa, oraşul Buenos Aires, poarta cosmopolită a Americii de Sud şi în multe feluri un loc foarte spectaculos. Buenos Aires este împărţit în Barrios (sau cartiere), fiecare cu o personalitate şi un spirit aparte. Puteţi afla tot ce Buenos Aires are de oferit vizitând locuri precum Recoleta, San Telmo, Palermo, La Boca sau El Centro.

Circuit Argentina - Grup internațional (12 zile / 10 nopți)

Circuit Argentina - Grup internațional (12 zile / 10 nopți)

Buenos Aires
De la 4750 Euro / pachet 10 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Eclipsa totala de soare 2021 in Antarctica - expeditie 22 zile

Eclipsa totala de soare 2021 in Antarctica - expeditie 22 zile

Argentina
De la 30246 USD / expeditie 22 zile / persoana in cabina tripla Aurora / pensiune completa
Oferta speciala de la KLM: bilet avion Bucuresti - Buenos Aires

Oferta speciala de la KLM: bilet avion Bucuresti - Buenos Aires

Argentina
De la 830.00 Euro / Persoana / Dus-intors