Patagonia (din Argentina catre Chile) - expeditie 10 zile


Patagonia
De la 2900 Euro / 10 zile / persoana in camera dubla

Facilitati

  • Aer conditionat

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 9 mic dejun, 5 pranzuri si 7 cine
  • Cazare la hoteluri si cabane
  • Transport privat
  • Toate taxele de orientare și bilete de intrare in National Park
  • Ghizi locali vorbitori de limba engleză
  • Călătorie condusa de un expert naturalist

Oferta nu include

  • Bilete de avion pentru zborurile internaționale și interne
  • Taxe de aeroport
  • Transferurile care nu sunt specificate în itinerariul
  • Viză, pașaport și taxele de vaccinare
  • Asigurare de călătorie și taxele de evacuare de urgență
  • Toate elementele de natură personală, inclusiv, dar fără a se limita la: băuturi alcoolice, servicii de spălătorie, îmbrăcăminte personală, cheltuieli medicale, bacsisuri și taxele de e-mail sau telefon

Valabilitate oferta

19 Dec 2018 - 28 Dec 2018

Conditii oferta

Oferta este valabila in functie de locurile disponibile din momentul solicitarii rezervarii. Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de gradul de ocupare si perioada calatoriei.

Cazare

Cazare in hoteluri si cabane de categorie superioara.

Descriere

Din Anzi si pana in pampa, pe teritoriile statelor Chile si Argentina, se intinde Patagonia, o regiune geografica si istorica de o imensa varietate, care, in ciuda trecutului sau fascinant si a culturii distincte, a ramas inca relativ neexplorata.

Rasarituri si apusuri cum numai in indepartatele tari ale Sudului pot fi admirate imbraca intr-o lumina incredibila peisaje a caror frumusete nu poate fi descrisa in cuvinte. Contrastul dintre maretia alba si rece a ghetarilor alpini si reflexele rosii ale stancilor pe care se prelinge soarele fac din Patagonia unul dintre tinuturile cu cele mai frumoase privelisti din lume, de o grandoare naturala aparte.

Cod catalog: AEX / PTG25

Itinerariu

Oras de plecare: El Calafate, Argentina
Oras de sosire: Punta Arenas, Chile / El Calafate, Argentina

Zilele 1 si 2 - Los Glaciares National Park & El Chalten, Argentina
Sosire în El Calafate, poarta de acces a Parculului National Los Glaciares, casa Ghețarului Perito Moreno. După-amiază vom petrecere timpul liber pentru a explora orașul sau coloniile cu pasari marine de-a lungul Lacului Argentino, înainte de întâlnirea cu ghidul nostru pentru o infoarmare detaliata asupra calatoriei. A doua zi, plecam devreme pentru a vizita uluitorul Ghetar Perito Moreno iar mai târziu vom pleca la El Chalten, în inima parcului.

Zilele 3 si 4 - Fitz Roy & Taberele Cerro Torre
Ape cristaline, păduri de fag în floare, orhidee magnifice și triluri de pasari ne conduc până la tabara de bază a alpiniștistilor, Fitz Roy & Cerro Torre. Admirati spiralele de roca incrustate in calota glaciară patagoniana, în timp ce condorii andini și vulturii se avânta in inaltul cerului

Zilele 5 si 6 - Puerto Natales, Torres Del Paine National Park & River Serrano
Calatorim prin pampas spre Puerto Natales, pe malul raului Seno Ultima Esperanza, renumit pentru crabii rege și poarta de acces către Torres del Paine National Park. Dupa un somn relaxant, ne imbarcam pentru o calatorie la ghețarul Balmaceda, ne transferam pe barcile gonflabile Zodiac pentru o excursie de neuitat de-a lungul râului Serrano catre Torres del Paine.

Zilele 7 si 8 - Torres del Paine National Park
Vom admira iceberguri, lacuri glaciare de un albastru pal, impresionante plăci de granit și Towers of Paine. Plimbarea noastra prin parc necesită  6-7 ore, mers dus-intors, dar merita efortul.

Zilele 9 si 10 - Punta Arenas, Chile
Vom calatori de-a lungul stepei Patagoniei, care ofera vederi spectaculoase ale Anzilor, pentru a ajunge după-amiaza în Punta Arenas. În ultima zi a calatoriei, vom face pregatirile pentru intoarcerea acasa.

Pret

2900 Euro / 10 zile / persoana in camera dubla
Cere oferta Cere oferta