Facilitati

  • Aer conditionat
  • Beach front
  • Fitness
  • Piscina
  • Wellness & Spa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Cazare 
  • Mic dejun

Oferta nu include

  • Transport
  • Asigurare medicala / storno
  • Excursii optionale

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 09 Apr 2021 - 30 Iun 2021.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de plajă privată, acest hotel oferă centru de talasoterapie cu tratamente, masaje şi băi termale. Amplasat într-o grădină, hotelul oferă 2 piscine şi mai multe activităţi şi poate organiza schi-jet sau excursii cu barca.

Accesul gratuit la WiFi este disponibil în fiecare cameră şi suită cu aer condiţionat. Toate camerele în stil modern ale Hotelului Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa au TV prin satelit, minibar şi terasă.

Hotelul oferă 3 restaurante cu preparate din bucătăria internațională, opțiuni culinare sănătoase și mese tematice. De asemenea, oaspeţii pot savura o gustare la snack bar sau se pot bucura de o băutură la unul dintre cele 2 baruri ale hotelului. Facilităţile disponibile includ şi baby-sitting la cerere.

Oaspeţii pot juca tenis pe teren, se pot antrena în centrul de fitness sau pot închiria biciclete. Alternativ, se pot răsfăţa în centrul de înfrumuseţare sau se pot bronza pe şezlong sau sub umbrelă în grădină sau pe plajă.

Acest hotel este situat la doar 1,5 km de centrul oraşului Agadir, la 4 km de Medina din Agadir şi la 7 km de Kasbah. Agadir Oufella se află la 9 km, iar Aeroportul Agadir Al-Masira este la 27 km.

Descriere

Maroc este o ţară plină de contraste, cu oraşe regale desprinse parcă din "O mie şi una de nopţi" şi cu centre turistice extrem de moderne pe malul mării. Cultura marocană, care s-a dezvoltat de-a lungul istoriei în mijlocul unor peisaje naturale exotice de o rară frumuseţe, dominate de înălţimile înzăpezite ale Munţilor Atlas, care se ridică deasupra întinderilor de nisip şi oazelor de curmali ale Saharei, este una dintre cele mai bogate şi mai vechi din Africa. Veţi întâlni aici o multitudine de monumente istorice, începând cu cele mai vechi - vestigii ale civilizaţiei feniciene din epoca antică - şi până la monumentele prezentului dominat de cultura arabă şi berberă.

Cod catalog: DER AGAD0002
Room code: DDGG

 

Pret

88 Euro / noapte / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta