Facilitati

  • Aer conditionat
  • Beach front
  • Fitness
  • Piscina exterioara
  • Wellness & Spa

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare cu mic dejun in camera dubla

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Asigurare medicala si storno

Valabilitate oferta

Valabil in perioada: 13 Mai 2018 – 20 Dec 2020

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de plajă privată, acest hotel oferă centru de talasoterapie cu tratamente, masaje şi băi termale. Amplasat într-o grădină, hotelul oferă 2 piscine şi mai multe activităţi şi poate organiza schi-jet sau excursii cu barca.

Accesul gratuit la WiFi este disponibil în fiecare cameră şi suită cu aer condiţionat. Toate camerele în stil modern ale Hotelului Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa au TV prin satelit, minibar şi terasă.

Hotelul oferă 3 restaurante cu preparate din bucătăria internațională, opțiuni culinare sănătoase și mese tematice. De asemenea, oaspeţii pot savura o gustare la snack bar sau se pot bucura de o băutură la unul dintre cele 2 baruri ale hotelului. Facilităţile disponibile includ şi baby-sitting la cerere.

Oaspeţii pot juca tenis pe teren, se pot antrena în centrul de fitness sau pot închiria biciclete. Alternativ, se pot răsfăţa în centrul de înfrumuseţare sau se pot bronza pe şezlong sau sub umbrelă în grădină sau pe plajă.

Acest hotel este situat la doar 1,5 km de centrul oraşului Agadir, la 4 km de Medina din Agadir şi la 7 km de Kasbah. Agadir Oufella se află la 9 km, iar Aeroportul Agadir Al-Masira este la 27 km.

Descriere

Istoria acestui port maritim din sud-vestul Marocului începe să capete contur în secolul XVI, când a fost ocupat de portughezi, urmând ca ulterior să devină port marocan independent. În anul 1911, a fost ocupat de trupele franceze, iar doi ani mai târziu a început dezvoltarea modernă a acestuia. Anul 1960 s-a dovedit a fi unul nefast pentru Agadir, orașul fiind distrus de un incendiu și o serie de cutremure.

În prezent, Agadirul este mai frumos ca niciodată, renăscut parcă din propria cenușă ca o pasăre Phoenix. Aici, timpul se scurge mai lent și poți sta să admiri oceanul de cum se ivesc zorile până noaptea târziu, când plaja este luminată doar de dealul ce transmite clar mesajul "Allah, Patria, Regele".

Corect ar fi să întreb ce nu poți face!? Dacă ești pasionat de sporturile nautice, aici e locul perfect unde le poți practica. Totodată, poți juca golf, tenis sau pur și simplu să te plimbi pe faleză în timp ce asculți Atlanticul și valurile sale care spală țărmul. Eu am ales să-mi petrec timpul pe plajă, ba chiar am sărit și peste masa de seară doar ca să pot sta mai mult lângă ocean. Iubesc marea, iubesc întinderile de nisip și iubesc căldura dar nu vă imaginați cât de mult am ajuns să iubesc oceanul. Mereu le spun prietenilor că pentru mine, căminul perfect constă într-o colibă pe malul mării, să mă asigur astfel că primul lucru pe care-l văd dimineața e marea și ultimul lucru pe care-l aud înainte să adorm sunt valurile ei.

La fel ca în Marrakech, și în Agadir trebuie să fii un bun negociator. Negustorii ambulanți bat în lung și-n lat plajele Agadirului, abordând fiecare turist în parte, în speranța că-și vor vinde marfa. Dacă în Marrakech, negocierile se făceau cu pixul și caiețelul în mână, în Agadir tot ce se scria, se scria pe nisip. Parcă văd și acum cum zbura nisipul sub mâinile agitate ale "negociatorilor" care nu puteau să cadă de acord asupra unui preţ. În timp ce bărbaţii scriau preţuri în nisip, noi fetele ne-am adunat în jurul unei femei îmbrăcate în straie lungi. Degetele ei pline de henna şi felul în care stătea ghemuită în timp ce picta minuțios mâna care-i stătea întinsă m-au fascinat. Mi-am luat ochii de la acest tablou și mi-am aruncat privirea spre ocean... Mereu m-am întrebat cum arată costumele de baie la femeile din lumea arabă!? Și am înțeles...

 

Pret

76 Euro / persoana / noapte / Double Room / Mic dejun
Cere oferta