Facilitati

  • Camera bagaje
  • Gradina
  • Piscina
  • Room service
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in  Deluxe Room, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Kejora Suites - Designer Boutique Hotel asigură un refugiu tropical, cu o piscină în aer liber cu şezlonguri, precum şi un foişor în mijlocul unor grădini tropicale. Aflat la 5 minute de mers pe jos de plaja din Sanur, acest hotel tip boutique de 4 stele oferă capsule pentru aparat de cafea în fiecare cameră spaţioasă, precum şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Kejora Suites - Designer Boutique Hotel este la 3 minute de mers pe jos de piaţa de artă din Sanur şi la 15 minute de mers pe jos de supermarketul şi magazinul universal Hardy's. Proprietatea se află la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai.

Amenajate frumos cu decor de inspiraţie balineză, toate camerele au aer condiţionat, o zonă de relaxare cu o canapea, un frigider cu minibar şi un TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi DVD player. De asemenea, camerele includ o baie cu halate de baie, prosoape, papuci şi articole de toaletă gratuite. În fiecare cameră există şi apă potabilă de la robinet.

Proprietatea este înconjurată de vegetaţie tropicală şi oferă o recepţie deschisă nonstop cu un depozit de bagaje. Când nu doresc să iasă, oaspeţii se pot delecta cu o lectură liniştită la bibliotecă sau îşi pot verifica e-mailurile la centrul de afaceri. Se asigură apă gratuită nelimitată.

Restaurantul Glasshouse oferă room service şi serveşte un bufet cu preparate occidentale delicioase.

Descriere

Sanur, în partea de răsărit a insulei, este o altă destinație tradițională dedicată plajelor. Ceea ce lipsește acestei regiuni în materie de tehnologie și monderism poate fi considerat de unii un plus în privința ușurinței de adaptare și tradiționalism. Plaja este mărginită de formațiuni coraligene, ceea ce o face utilizabilă dSanur, în partea de răsărit a insulei, este o altă destinație tradițională dedicată plajelor.

Ceea ce lipsește acestei regiuni în materie de tehnologie și monderism poate fi considerat de unii un plus în privința ușurinței de adaptare și tradiționalism. Plaja este mărginită de formațiuni coraligene, ceea ce o face utilizabilă de către copii, iar promenada aferentă permite chiar și transportul unui cărucior pentru copii.e către copii, iar promenada aferentă permite chiar și transportul unui cărucior pentru copii.

Cod catalog: DPS18012 FZ

Pret

61 Euro / persoana / noapte / Deluxe Room / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta