Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Transport
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Hotelul Goldenes Theater Salzburg este situat în districtul Schallmoos, chiar la poalele dealului Kapuzinerberg. Palatul Mirabell şi gara Salzburg Hauptbahnhof sunt la mai puţin de 1,6 km. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Toate camerele hotelului Goldenes Theater au baie privată şi interior luminos şi modern, cu mobilier din lemn. Dotările includ TV prin satelit şi minibar.

Oaspeţii pot utiliza gratuit computerele cu internet din holul hotelului Goldenes Theater Salzburg. Proprietatea serveşte un mic dejun tip bufet şi are un bar în hol care oferă ​​o selecţie generoasă de băuturi.

Atracţiile populare din apropiere includ catedrala Salzburger Dom, reşedinţa lui Mozart şi cetatea Hohensalzburg. La recepţie, puteţi rezerva excursii de vizitare a atracţiilor turistice, precum şi transferuri de la/la aeroport. ​​Gara Gnigl se află la 500 de metri.

Descriere

Amplasat pe marginea nordica a Muntilor Alpi, Salzburg, locul de nastere al compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart este o bijuterie istorica bine pastrata. Centrul istoric al orasului, situat pe malurile raului Salzach, este in patrimoniul universal UNESCO si reprezinta sufletul tuturor activitatilor din zona. Atmosfera debordeaza de clasa, cu un labirint de strazi pietonale pline de de arhitectura baroca.

Muzica marelui compozitor Mozart este inradacinata in cultura orasului si se poate simti in orice perioada a anului l-ati vizita. In fiecare an se organizeaza doua festivaluri principale, de Paste si in timpul verii. Un alt compozitor, Richard Strauss, a fost initiatorul si organizatorul festivalului din sezonul estival.

Cod catalog: NER G3846A

Pret

37 Euro / persoana / noapte / Camera dubla / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta