Facilitati

  • Aer conditionat
  • Beach front
  • Camera bagaje
  • Parcare
  • Piscina
  • Wellness & Spa
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare cu All inclusive in Pool Cabine 1 Game Drive

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Asigurare medicala si storno

Valabilitate oferta

Valabil in perioada: 01 Mai 2018 – 20 Dec 2020

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Chena Huts, situat în sudul statului Sri Lanja se află la doar 5 minute de mers pe jos de Parcul Național Yala. Chena Hust oferă WiFi gratuit, un centru spa și o piscină în aer iber și are vedere frumoasă la pustietate și la mare. A fost proiectat astfel încât să reflecte arhitectura locală și să fie în armonie cu jungla din jur.

Toate căsuțele beneficiază de aer condiționat și au cameră de zi, dormitor, baie privată și piscină mică și adâncă privată la umbră. Baia luxoasă include o cadă de sine stătătoare și chiuvete duble cu oglindă.

Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop care oferă posibilitatea de a face check-in/check-out express. Această zonă este apreciată de amatorii de drumeții. La proprietate există o parcare privată gratuită.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul Basses, care are un stil urban și servește preparate culinare însoțite de o selecție de vinuri, beri și băuturi cu grad ridicat de alcool, oferite la bar. Proprietatea oferă și meniuri pentru diete speciale.

Localitatea Kataragama se află la 19 km de Chena Huts, iar localitatea Tissamaharama este la 14 km. La Aeroportul Internațional Bandaranaike se ajunge cu mașina în 6 ore.

Descriere

Decor natural al multor productii cinematografice, Sri Lanka dispune de peste o suta de rauri, lagune si “containere” (lacuri de irigare), astfel incat, pe perioada intregului an se poate face kayak, canoe, survolarea cu balonul cu aer cald sau camping. Cele mai populare locatii pentru kayak si canoe sunt raurile Kalu Ganga si Kelani Ganga. Kelani Ganga are ape rapide si atrage, intre lunile noiembrie si aprilie, prin locatii ale caror denumiri sunt foarte sugestive, precum Sanii Virginei, Taietorul de Capete, Casacada Ucigasa, etc. Prin peisajul divers, fauna si siturile arheologice, insula constituie un loc ideal si pentru drumetii, traseele incluzand padurea tropicala Sinharaja, padurea noroasa a Campiilor Horton sau Rezervatia Naturala Hagkala.

Acestea sunt aspecte mai putin cunoscute, deoarece, la ele se adauga ceea ce a facut celebra aceasta destinatie, in speta, mai mult de 1600 km de coasta, ideala pentru surf, navigatie, scuba diving, inclusiv scufundari printre epave, snorkelling si obisnuitele distractii pe apa. Cele mai bune locatii pentru acest tip de agrement sunt in regiunea Negombo pe coasta de vest, Wadduwa, Kalutara si Beruwela pe coasta de sud vest si Bentota, Hikkaduwa, Galle, Unawatuna, Koggala, Tangalle si Hambantota pe coastele de sud, respectiv sud-est.

Cod catalog: CMB16115 LX

Pret

419 Euro / persoana / noapte / Pool Cabine 1 Game Drive / All inclusive
Cere oferta Cere oferta