Coreea de Sud

Coreea de Sud

Un teritoriu interesant, înțesat de ruine antice, legende romantice, minuni naturale, peisaje care-ți pot tăia respirația și centre urbane ultra-moderne, Coreea de Sud se mândrește cu o istorie umană de aproape 500.000 de ani.

Turiștii descoperă cu plăcere comorile ascunse din partea de sud a peninsulei montane coreene, ce se întinde înspre sudul părții răsăritene a continentului asiatic. Coreea de Sud este separata de Coreea de Nord printr-o zonă demilitarizată înca din 1953 și a înflorit în ultimele decenii, devenind o democrație matură și stabilă, gazda pentru 50 de milioane de oameni, dispuși de-a lungul celor 9 provincii ale sale, concentrați în șapte mega-orașe. Poreclită odinioară „Regatul Calugărilor”, Coreea de Sud își etalează acum penajul strălucitor, la fel cum ar face-o un păun mândru.

Cea mai mare dintre metropole și cea mai frecventată regiune de către turiști, capitala Seul, este al zecelea cel mai mare oraș al lumii și locul în care altarele și templele străvechi stau cuibărite în mijlocul pădurii de zgârie-nori. Acest oraș efervescent, înconjurat de munți, oferă sute de atracții și experiențe, o viață de noapte vibrantă și o bucătărie delicioasă. Pe de altă parte, cea mai puțin populată regiune, provincia Gangwon-do, se găsește în partea estică a peninsulei, acolo unde, în mijlocul unui teritoriu din ce in ce mai puțin împădurit, stau răspândite mici localități, la poalele munților sau de-a lungul văilor pitorești. Această zonă, gazda a Jocurilor de Iarna Asiatice din 1999, devine rapid una dintre cele mai căutate și apreciate destinații turistice de schi din lume. Și dacă iarna înseamnă schi, vara scoate la iveală plajele superbe ale provinciei și lungile trasee prin munți.

Momentan nu exista oferte disponibile in aceasta locatie.