Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • Pet friendly
  • Room service
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun nopti

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 01 Apr 2023 - 28 Mai 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat la doar 50 de metri de cea mai faimoasa fântână din Roma, hotelul Trevi este format din mai multe clădiri şi oferă camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Micul dejun tip bufet este servit pe terasa de pe acoperişul hotelului.

Camerele se bucură de un design modern, iar unele au tavan cu grinzi din lemn şi vedere la acoperişurile din apropiere. Unele camere se află în clădiri separate, situate la 50-100 de metri de clădirea principală.

Micul dejun tip bufet include mezeluri, brânzeturi, salate, ouă şi fructe proaspete.

Acest hotel se află în inima centrului istoric al Romei, la câţiva paşi de Fântâna Trevi. Hotelul este înconjurat de gelaterii, restaurante şi magazine, fiind la doar 5 minute de mers pe jos de Treptele Spaniole.

Personalul poate ajuta cu informaţii turistice şi organizarea de excursii. Staţia de metrou Barberini se află la 5 minute de mers pe jos de hotel.

Descriere

Dintre toate orasele istorice, Roma este cel mai fascinant. Sunt mai multe de vazut aici decat in oricare alt oras din lume, cu ruine de peste 2000 de ani in mijlocul unei arii urbane. Poti petrece o luna aici si tot nu vei descoperi tot ce e de vazut. Din punct de vedere istoric, este special; ca o capitala europeana, este unic.

Amplasat intre nordul si sudul Italiei si renegat de ambele, Roma este poate capitala perfecta pentru o tara ca Italia. Odata resedinta unui mare imperiu si mai tarziu a papalitatii, care conducea dominioanele de aici cu o mana rece si autocratica, este inca vazut ca un loc oarecum separat de aparatul guvernamental care conduce tara.

Cod catalog: DER CIAD0353B
Room code: R G

Pret

287 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta