Parcul de distractii din orasul Bruhl (la 26 km de Koln), infiintat in 1967 de Gottlieb Löffelhardt si Richard Schmidt, atrage anual cca. 1,75 milioane de vizitatori.

» read more

Oferte excursii – Phantasialand Germania Park

Phantasialand din Germania este cunoscut pentru atracțiile sale inovatoare și captivante. Parcul oferă experiențe unice, de la montagne-russe și călătorii cu viteză la spectacole impresionante și zone tematice detaliat realizate. Veți avea parte de aventuri pline de adrenalină și distracție.

Parcul se remarcă prin detaliile tematice impresionante și atmosfera captivantă pe care o oferă. Fiecare zonă tematică din parcul are propriul său decor și ambianță, creând o atmosferă autentică și captivantă în timp ce explorați atracțiile.

Perfect Tour vă oferă diferse oferte de excursii în parcul Phantasialand din Germania. Parcul oferă o gamă largă de atracții și activități potrivite pentru toate vârstele și gusturile.

» see less

Nu am gasit nicio oferta.

Momentan nu exista nicio oferta introdusa in aceasta categorie. Totusi, poti solicita o oferta personalizata, iar un consultant Perfect Tour te va contacta in cel mai scurt timp.