Carnaval Santa Cruz de Tenerife 2025: O explozie de culoare, muzică și bucurie

Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife este unul dintre cele mai mari și mai spectaculoase festivaluri de carnaval din lume. Cu o istorie bogată și o atmosferă vibrantă, acest eveniment anual atrage mii de turiști din întreaga lume pentru a sărbători în stil canarian. Pentru Carnavalul din 2025, orașul Santa Cruz de Tenerife se pregătește să ofere o experiență de neuitat, cu parade îndrăznețe, costume elaborate și muzică non-stop.

Descoperă mai jos ce te așteaptă la această ediție specială a Carnavalului din Santa Cruz de Tenerife și apoi rezervă-ți locul la festival pe [email protected]!

Parada Gran Coso

Una dintre cele mai așteptate evenimente ale Carnavalului este Gran Coso, parada care are loc în ultima zi a festivalului. În această paradă spectaculoasă, străzile orașului devin un adevărat spectacol de culoare, energie și creativitate. Participanții, îmbrăcați în costume elaborate și excentrice, defilează pe străzi însoțiți de muzică, dans și acrobații. Fiecare grup își prezintă tema și coregrafia unică, iar publicul se bucură de o atmosferă de sărbătoare pură.

Concursul de costume

Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife este cunoscut pentru costumele sale impresionante și elaborate. În fiecare an, are loc un concurs de costume în care participanții se întrec pentru a câștiga titlul de cel mai bun costum. Concurenții își petrec luni întregi pregătindu-și costumele, care includ uneori elemente interactive, lumini și accesorii extravagante. Concursul de costume este un spectacol uimitor de creativitate și talent artistic, iar juriul și publicul sunt întotdeauna impresionați de originalitatea și măiestria fiecărui costum prezentat.

Muzică și divertisment non-stop

Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife nu este doar despre parade și costume, ci și despre muzică și divertisment continuu. În tot orașul sunt organizate concerte live, spectacole de dans, DJ seturi și evenimente culturale pe tot parcursul festivalului. Tinerii și cei în vârstă se reunesc pentru a dansa și a se distra până în zori, în timp ce străzile răsună de ritmurile contagioase ale muzicii latino-americane și a altor genuri muzicale populare. Atmosfera este contagioasă, iar energia pozitivă a carnavalului te va cuprinde și pe tine, dacă decizi să participi. 

Ți-am pregătit și o ofertă specială, pe care o poți descoperi pe https://www.perfect-tour.ro/oferte/carnaval-santa-cruz-de-tenerife-2025-island-hopping-insulele-canare-grup-cu-insotitor/. Pentru detalii suplimentare, nu ezita să ne scrii pe [email protected]

Tradiții și obiceiuri locale

Pe lângă evenimentele majore ale Carnavalului, există și numeroase tradiții și obiceiuri locale care fac parte din sărbătoarea canariană. Printre acestea se numără „Murga”, un tip de spectacol de muzică și comedie, și „Comparsas”, grupuri de dansatori și muzicieni care colindă străzile în costume traditionale. De asemenea, nu trebuie să uităm de delicioasa bucatărie canariană, cu mâncăruri și băuturi tradiționale care completează experiența culturală a Carnavalului.

Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife este un festival incredibil și captivant, care combină tradiții vechi cu elemente moderne pentru a oferi o experiență unică și memorabilă. În 2025, acest eveniment va continua să impresioneze și să-și încânte participanții cu paradele sale spectaculoase, costumele elaborate și atmosfera sa efervescentă. Pentru turiștii care doresc să trăiască o aventură autentică canariană, Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife este un eveniment de neratat. 

 

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus