Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion Lufthansa pe ruta București – Tenerife și Gran Canaria - București
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • 1 Bagaj de cală pe cursa internațională
 • Bilet feribot Santa Cruz de Tenerife - Gran Canaria
 • Taxe de aeroport
 • Însoțitor de grup român din partea Perfect Tour
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Transfer hotel - port, port - hotel
 • Cazare 9 nopți în hoteluri de 4*:
  • 5 nopți Tenerife
  • 4 nopți Gran Canaria
 • Mese conform itinerarului:
  • 9 mic dejun
  • 2 prânzuri
  • 2 cine
 • Ghid local vorbitor de limbă engleză
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
 • Taxe de intrare la: Casa de los Balcones, Tenerife; Drago Milenario Icod Tenerife; Museo Canario, Gran Canaria
 • Asistență turistică

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Bacșiș ghid și șofer - NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale
 • Excursii opționale: Tur Gran Canaria cu degustare de vin și cafea – 85 EUR/persoană

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 03 Mart 2025 - 12 Mart 2025.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Tariful este exprimat în euro / persoană / pachet, cazare în cameră dublă și este valabil pentru un grup de 20 de persoane. În cazul în care numărul de persoane înscrise în acest circuit de grup va fi mai mic de 20, se va achita suplimentul de grup menționat în tabelul de tarife.

Grup minim pentru operarea acestui circuit: 16 persoane.
Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte.
Locuri în limita disponibilității! Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care vă rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Condiții de plată:
➢ 40% la confirmarea rezervării
➢ 60% cu 45 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății + 2%).

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti 03.03.2025 ora 06:00; sosire Munchen 03.03.2025 ora 07:00; Lufthansa
Plecare Munchen 03.03.2025 ora 08:20; sosire Santa Cruz de Tenerife 03.03.2025 ora 12:20; Lufthansa
Plecare Gran Canaria 12.03.2025 ora 13:25; sosire Munchen 12.03.2025 ora 19:05; Lufthansa
Plecare Munche 12.03.2025 ora 22:00; sosire București 13.03.2025 ora 01:10; Lufthansa

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

 

Cazare

Cazare 9 nopți în hoteluri de 4*:
- 5 nopți Tenerife
- 4 nopți Gran Canaria

Descriere

Bucurați-vă de frumusețea uimitoare și peisajele diverse ale Insulelor Canare alăturându-vă grupului nostru cu însoțitor din partea Perfect Tour! Această aventură este perfectă pentru cei care doresc să exploreze o serie de minuni naturale, experiențe culturale și activități în aer liber, accentuată de faimosul Carnaval din Santa Cruz de Tenerife! Călătoria noastră ce concentrează în jurul acestui eveniment de anvergura mondială, al doilea Carnaval ca renume după cel de la Rio de Janeiro.

Circuitele Island hopping sunt modalități fantastice de a explora varietatea bogată și caracteristicile unice ale fiecărei insule.

cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1, 03 martie 2025: București - Tenerife
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Tenerife. Vom fi transferat către hotelul din Puerto de la Cruz.
Seara vom servi împreună cina la restaurantul hotelului.
Mese: cină
Cazare: hotel Alua Tenerife 4* Standard Room sau similar.

Ziua 2, 04 martie 2025: Santa Cruz de Tenerife
Vom fi transferați către Santa Cruz de Tenerife pentru a asista la cea mai importantă zi a Carnavalului – Mardi Gras (transfer, asistență turistică și însoțitor de grup). Mardi Gras, cunoscut și sub numele de "Martes de Carnaval" sau Shrove Tuesday, este una dintre cele mai așteptate zile ale Carnavalului din Santa Cruz de Tenerife. Este punctul culminant al săptămânilor de festivități, marcate de parade grandioase, costume extravagante și petreceri intense de stradă. Parada grandioasă Gran Coso este punctul culminant al Mardi Gras, atrăgând mii de spectatori. Care, grupuri de dansatori și costume elaborate preiau străzile din Santa Cruz, creând un spectacol vibrant. Parada prezintă cele mai bune caracteristici ale carnavalului, cu teme variind de la istoric la contemporan și întotdeauna infuzate cu spiritul distracției și fanteziei. Tema carnavalului 2025 este ”Secretele Africii”. Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife este unul dintre cele mai mari și mai vibrante evenimente din lume, renumit pentru paradele sale exuberante, costumele orbitoare și petrecerile de stradă pline de viață. Acest eveniment spectaculos atrage turiști din toate colțurile lumii și se întinde pe mai multe săptămâni. Este plin de parade colorate, costume extravagante, muzică live și o atmosferă festivă care încapsulează spiritul Insulelor Canare. Este o sărbătoare a bucuriei, creativității și spiritului comunitar. Acesta reunește oameni de toate vârstele și mediile pentru a se bucura de o experiență de neuitat.
Mese: mic dejun
Cazare: hotel Alua Tenerife 4* Standard Room sau similar.

Ziua 3, 05 martie 2025: Tenerife
Vom face un tur al insulei Tenerife. Începem acest tur cuprinzător cu o scurtă vizită în capitala insulei, Santa Cruz, cu portul său important. Apoi ne vom îndrepta spre orașul Candelaria, unde se află patronul spiritual al Insulelor Canare, faimoasa sa bazilică și Candelaria Place. Vom continua de-a lungul coastei de sud a insulei până la Los Gigantes și coasta sa abruptă minunată, cu stânci uriașe. Aici facem o scurtă pauză pentru a admira priveliștea. De acolo continuăm până în satul Garachico, unde ne oprim pentru o pauză de cafea. Traseul nostru ne duce apoi la Icod de los Vinos pentru a vedea măreția Millennium Drago. Înainte de a ne întoarce la hotel, vom face o vizită panoramică a orașului.
Mese: mic dejun
Cazare: hotel Alua Tenerife 4* Standard Room sau similar.

Ziua 4, 06 martie 2025: Tenerife - La Gomera - Tenerife
După micul dejun plecăm spre portul "Los Cristianos" unde ne așteaptă feribotul spre La Gomera. După 90 de minute, vom ajunge în La Gomera. Vom vizita celebrul punct turistic "Los Roques" și capitala insulei San Sebastian de La Gomera. În 1492, Golful San Sebastián a fost ultima oprire pe drumul spre descoperirea Americii; vom merge și noi pe urmele celebrului explorator Cristofor Columb în descoperirea insulei La Gomera. Vom vedea biserica Iglesia de la Asunción și Casa Colón, unde Columb obișnuia să petreacă noaptea. Prin străzi înguste și piețe umbroase ajungem la Torre del Conde, după care ne îndreptăm spre Arure, unde ne vom bucura de un prânz tipic canarian, precum și de o introducere în El Silbo, limba fluierătoare din La Gomera. După masă, turul ne duce prin satele de munte din Arure și Las Hayas până la El Cerdado, localitate vestită pentru ceramica sa, unde veți putea admira arta ceramicii, tehnicile de lucru tradiționale și veți putea cumpara suveniruri. Ne vom întoarce în portul unde ne așteaptă feribotul spre Tenerife. Odată ajunși în Tenerife, vom fi transferați la hotel.
Mese: mic dejun, prânz
Cazare: hotel Alua Tenerife 4* Standard Room sau similar.

Ziua 5, 07 martie 2025: La Orotava și Parcul National Teide, Tenerife
După micul dejun vom vizita La Orotava și Parcul Național Teide, una dintre cele mai interesante excursii din Tenerife. În mijlocul plantațiilor extinse de bananieri se află La Orotava, un oraș vechi istoric, cu o impresionantă arhitectură bisericească și laică, renumite case coloniale cu balcoane sculptate din lemn. Vom vizita Muzeul Folcloric, Casa de los Balcones și grădina botanică romantică. Continuând spre Cañadas, ne vom bucura de vederi frumoase ale văii și vom urca până la o altitudine de 2100 de metri la Cañadas del Teide, craterul vulcanului Teide. În pădurile de laur de pe marginea exterioară a craterului există adesea ceață, în timp ce în interiorul craterului este un deșert vulcanic unde aproape întotdeauna soarele strălucește – un fenomen neobișnuit al naturii! Călătoria de întoarcere ne va duce prin La Esperanza la Puerto de la Cruz, cea mai mare rezervație de apă de pe insulă.
Mese: mic dejun
Cazare: hotel Alua Tenerife 4* Standard Room sau similar.

Ziua 6, 08 martie 2025: Tenerife - Gran Canaria
Vom pleca spre Gran Canaria. Vom fi conduși către portul de unde vom lua feribotul spre Gran Canaria. Din portul din Gran Canaria vom fi preluați de către partenerul nostru local și conduși către hotel.
Mese: mic dejun
Cazare: AC hotel Gran Canaria 4* Standard Room sau similar.

Ziua 7, 09 martie 2025: Las Palmas, Gran Canaria
Vom vizita Las Palmas. Acest tur este o introducere în orașul aglomerat Las Palmas și include orașul vechi și Pueblo Canario. Vom pleca spre Ciudad Jardín (Garden City) pentru a vizita "Jardines de Doramas" și Pueblo Canario, o replică a unui sat tipic canarian. Proiectat în anii 1930 de frații Néstor și Miguel Fernández de la Torre pentru a pune în valoare cultura nativă, acest sat se mândrește cu o piață centrală mare, înconjurată de magazine care vând obiecte de artizanat locale. Vom continua spre orașul vechi din Las Palmas, "Vegueta", înființat în 1478. Vom vedea Catedrala, Piața Santa Ana și Casa lui Columb (intrarea nu este inclusă). Vom vizita Muzeul Canarelor, care găzduiește cele mai complete colecții arheologice din Insulele Canare, vom explora cele mai pitorești locuri din Vegueta, piața municipală și strada comercială Triana.
Mese: mic dejun
Cazare: AC hotel Gran Canaria 4* Standard Room sau similar.

Ziua 8, 10 martie 2025: Gran Canaria
Astăzi vom vizita coasta de nord a insulei, în direcția Arucas, capitala bananelor din Gran Canaria. Protejat de maiestuoasa biserică San Juan Bautista (intrarea nu este inclusă), acest oraș are străzi pline de o mare valoare istorică și arhitecturală. Vom trece prin peisaje superbe și vom ajunge în Teror în inima insulei, cu casele sale cu gresie roșie văruite în alb și balcoane ornamentale sculptate și fermecătoare. Ascuns în spatele ușilor mari din lemn, Teror este considerat a fi cel mai atractiv loc din Gran Canaria. Este, de asemenea, locul în care se află una dintre cele mai frumoase biserici ale insulei, dedicată Nuestra Señora del Pino (Fecioara Pinului), o statuie a Sfintei Fecioare Maria, despre care se spune că a fost găsită într-un pin în secolul al 15-lea, așezată pe un tron de argint deasupra altarului. Vom trece prin Valleseco spre Cruz de Tejeda, unde vom lua pranzul la un restaurant local. După prânz vom face o oprire in "Mirador del Nublo". În această parte a Gran Canaria sunt cei mai pitorești munți ai acestei insule "Roque Nublo" și "Roque Bentaiga". Continuăm spre San Bartolome și vizităm principalul sat din sudul insulei. Mergând spre coastă vom face o ultimă oprire lângă dunele aurii ale Maspalomas, după care ne vom întoarce la hotel.
Mese: mic dejun, prânz
Cazare: AC hotel Gran Canaria 4* Standard Room sau similar.

Ziua 9, 11 martie 2025: Gran Canaria
Avem această zi liberă la dispoziție. Puteți alege să explorați insula pe cont propriu, sau să faceți o excursie opțională alături de însoțitorul de grup.
Opțional: Vă propunem să ne întoarcem pe coasta de nord a insulei pentru o degustare de vin. Ne vom îndrepta spre Arucas, țara bananierilor și a romului, vom vizita centrul istoric și vom avea ocazia să vizităm una dintre cele mai cunoscute fabrici de rom din Insulele Canare și să degustăm renumita băutură – Arehucas Distillery. Vom vizita Agaete, apoi orașul de coastă Puerto de las Nieves unde vom face o plimbare pe străzile cu clădiri văruite în alb. De aici vom călători în Valea Los Berrazales, renumită pentru plantațiile tipice de cafea din nordul Gran Canaria și vin. Vom avea ocazia să facem cunoștință cu gastronomia insulei degustând cafeaua și vinul delicios care se produce în zonă.
Seara, vom lua cina împreună la restaurantul hotelului.
Mese: mic dejun, cină
Cazare: AC hotel Gran Canaria 4* Standard Room sau similar.

Ziua 10, 12 martie 2025: Gran Canaria - București
Călătoria noastră în Insulele Canare se încheie. Vom fi transferați către aeroport pentru a ne îmbarca în zborul către casă.
Mese: mic dejun

 

Pret

1990 Euro / pachet 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta