Seychelles – vacanțe exotice și relaxante!

Cine nu visează la o călătorie în Seychelles! Vacanțe exotice și relaxante! De altfel, nu este ceea ce căutăm cu toții uneori? Ceva diferit fată de informarea constantă pentru a fi la curent cu obiectivele majore ale unui oraș, lucru care poate fi, până la urmă, obositor.

Seychelles este un arhipelag din Oceanul Indian format din 115 insule, în largul Africii de Est și, desigur, are mult mai multe de oferit, pe lângă relaxarea pe plajele cu nisip fin și în apele cristaline ale coastelor fantastice.

Cele mai bune insule de vizitat în Seychelles

Cele 3 insule principale sunt Mahe, Praslin și La Digue, unde veți găsi, de asemenea, rute de feribot pe care le puteți utiliza pentru a ajunge pe alte insule.

Insula Mahe este cea mai mare și cea pe care se află aeroportul, așa că veți ajunge aici și veți pleca de aici. Zona turistică este situată la nord de insulă, în timp ce în partea de sud, vă veți bucura de liniște.

Insula Praslin găzduiește două dintre cele mai faimoase plaje – Anse Lazio și Anse Georgette, în timp ce a treia cea mai faimoasă, Anse Source d´Argent, este situată pe insula La Digue. Da, da, sunt cele descrise în miile de fotografii pe care le vedeți pe social media și care vă trezesc dorința de a fi acolo.

Ce să faci în Seychelles
• Plajă – pe cele mai faimoase plaje din lume

• Scuba Diving & Snorkeling – La Bay Ternay, unul dintre cele mai uimitoare locuri de pe Insula Mahe
• Trekking pe traseul Copolia – pe insula Mahe
• Tur în paradisul păsărilor in Vallee De Mai – Un sit UNESCO pe insula Praslin

• Vizitați uimitoarele Insule Curieuse, Insula Cousin și St. Pierre (puteți vedea broaște țestoase gigantice)

• Explorează Parcul Național Morne – pe Insula Mahe
• Descoperiți Coconut Plantation House – pe insula La Digue
• Vizionați acest paradis într-o plimbare cu elicopterul
• Faceți o plimbare la piața Victoria – pe insula Mahe

Ce să mănânci în Seychelles

Un număr substanțial al populației este format din indieni, așa că în Seychelles veți gusta cele mai bune fructe de mare indiene pe care le-ați mâncat vreodată. Încercați orez, fructe de mare și papaya verde din numeroasele locuri cu mâncare creolă pe care le veți găsi pe stradă – se spune că este uimitor! De asemenea, vizitați Boardwalk Bar & Brill (cu muzică live) și restaurantul PK lui Pasquiere și Gastropub (un pic mai luxos).

Cel mai bun moment pentru a vizita Seychelles
Se spune că cea mai bună perioadă este aprilie și mai, când există multă soare și ploi scurte, apoi octombrie și noiembrie.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus