Secretele Conacului Versace

Villa Casa Casuarina, fostul Conac Versace, a devenit o atracție turistică oarecum neplăcută de la moartea tragică a designerului italian – 15 iulie a marcat 23 de ani de la uciderea sa. În fiecare an, mii de turiști curioși au vizitat fosta reședință, sperând să vadă ce se află în spatele porților din fier forjat. (De fapt, este a treia cea mai fotografiată casă din SUA, după Casa Albă și Graceland).

În 2013, grupul Jordache / Victor Hotels a deschis casa Ocean Drive ca un hotel unde oaspeții puteau dormi în camera lui Versace, cu preturi începând de la 1.000 USD pe noapte. Dacă cei care caută curiozități nu își pot permite tarifele camerelor, pot cel puțin să urmărească acțiunea despre moartea lui Versace in serialul American Crime Story a lui Ryan Murphy, care este filmat aici.

În timp ce Murphy nu va lăsa cu siguranță nici o piatră neîntoarsă în relatarea despre crimă, Chauncey Copeland, directorul general al Villa, dezvăluie câteva secrete despre moșie.

1. Există uși și pasaje secrete


Deși nu mai sunt accesibile pentru oaspeții hotelului, există uși și pasaje secrete în care Versace și prietenii săi s-ar fi plimbat spre și din diverse părți ale conacului. De exemplu, există o scurtătură de la Villa Suite (fostul dormitor al lui Gianni) la ceea ce este acum L Lounge, camera aleasă pentru evenimente și nunți, preferată mai ales de miri pentru masivul humidor de trabuc și barul privat.

2. Porumbei mesageri au fost folosiți cândva

Chiar sub observatorul vilei, există un coteț de porumbei călători, despre care se zicea că au fost folosiți de Versace și de prietenii săi pentru a transporta mesaje din casă în diverse destinații în timp ce el locuia acolo.

3. Depozitarea a fost o problemă pentru proiectant


În bătălia nesfârșită pentru depozitare (da, era încă o problemă în casa de 23.000 de metri pătrați), Versace a creat căsuțe ascunse pentru spațiu suplimentar în întreaga proprietate. Le-a folosit la un nivel foarte practic pentru depozitarea hainelor și a bunurilor personale. Unele dintre acestea sunt încă disponibile pentru oaspeții hotelului.

4. O toaletă este unul dintre cele mai scumpe obiecte din casă


Donatella Versace a vândut cea mai mare parte a mobilierului fratelui său la licitație, dar unele piese comandate de designer au rămas, inclusiv o toaletă foarte scumpă. Toaleta este făcută dintr-o bucată de marmură acoperită cu scaun și capac placat cu aur de 24 de karate. (Kimora Lee Simmons are aceeași toaletă în stil Versace în valoare de 10.000 dolari în casa ei din New Jersey, pe care a arătat-o într-un episod din MTV’s Cribs.)

5. Mozaicul Medusa a fost construit inițial la casa italiană a lui Versace


În timpul renovării și extinderii casei sale care a durat trei ani, începând cu același an în care a achiziționat-o, proiectantul a creat o grădină formată din mii de piese de mozaic mic. Statuia Medusa din grădina piscinei este cea mai mare din toată casa și a fost sculptată în orașul natal al designerului, Reggio Calabria, Italia, dar nu se știe exact când a fost adusă.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus