Să aruncăm o privire în interiorul premiatelor Resorturi Velas din Mexic

Velas Resorts a avut întotdeauna ca obiectiv să depășească toate așteptările oaspeților, iar recunoașterea recentă a premiilor Travellers Travel Choice 2020 au consolidat acest lucru. Toate cele trei proprietăți, Grand Velas Los Cabos, Grand Velas Riviera Nayarit și Grand Velas Riviera Maya, au fost notate în categoria Top 25 de hoteluri – Mexic. Iată o experiență incomparabilă cu experiența all-inclusive, pe care o au oaspeții în timpul unui sejur la una dintre aceste stațiuni premiate.

Camere și apartamente


Oaspeții au la dispoziție servicii de lux pe malul oceanului în timpul unei șederi într-unul din apartamentele spațioase de la aceste proprietăți. De la terase private și vedere la ocean până la dormitoare elegante și zone de luat masa și living, oaspeții au o mulțime de spații pentru a crea o casă departe de casă în timpul vacanței.

Fine Dining


Restaurantele amplasate în aceste resorturi produc adevărate opere de artă culinară. Acestea oferă diverse arome globale din Mexic, Asia, Italia și Franța și există ceva pentru papilele gustative ale fiecărui călător.

Lux nelimitat


De la check-in până la check-out, vizitatorii acestor resorturi sunt răsfățați cu adevărat. Grand Velas Los Cabos s-a clasat pe locul 1 în topul premiilor Travellers Choice Awards 2020 în categoria Top de lux din Mexic. Grand Velas Riviera Nayarit și Grand Velas Riviera Maya nu au fost prea în urmă, venind pe locul 6, respectiv 10.

Piscine spațioase


Călătorii care doresc să se relaxeze pe o plajă exotică sau pe să se răcorească marginea unei piscine pe tot parcursul zilei, au la dispoziție piscinele spațioase ale acestor trei proprietăți.

Locații pe plajă


Cei mai interesați să-și petreacă zilele la plajă sunt, de asemenea, norocoși, deoarece fiecare proprietate este situată chiar pe plajă. Vizitatorii se pot relaxa pe măsură ce văd priveliștile și sunetele prețioase ale valurilor oceanului, aleg să construiască un castel de nisip sau să facă o baie în apa sărată.

Oportunități de wellness


Fie că este vorba despre o sesiune de yoga în aer liber sau un tratament spa, Velas Resorts are clienți mulțumiți când vine vorba de oportunități de wellness. Este imposibil să părășiți una dintre aceste proprietăți, fară să vă simțiți incredibil de relaxat și întinerit.

Family Friendly


Regimul All-inclusive este cel mai bun mod de a călători în familie, iar all inclusive la Velas Resorts înseamnă mese nelimitate, cluburi pentru adolescenți, cluburi pentru copii, activități recreative, divertisment zilnic, sporturi nautice și multe altele. Distracția se adresează tuturor vârstelor.

Atmosfera romantică


Deși resorturile Velas invită vizitatori de toate vârstele să se bucure de serviciile oferite, există o mulțime de oportunități pentru romantism. Toate cele trei proprietăți oferă fundaluri frumoase pentru nunți romantice, lună de miere și sărbători aniversare.

Servicii excepționale


Când vine vorba de șederea într-o stațiune all inclusive, un serviciu excepțional este esențial. Grand Velas Los Cabos s-a clasat pe locul 1 în această categorie în cadrul Travelers’ Choice Awards, iar Grand Riviera Nayarit a urmat pe locul 8, în timp ce Grand Velas Riviera Maya a ajuns pe locul 20.

Vederi spectaculoase


O vacanță nu este completă fără câteva vederi frumoase de luat în considerare. Grand Velas Los Cabos, Grand Velas Riviera Nayarit și Grand Velas Riviera Maya sunt înconjurate de peisaje fabuloase pentru ca vizitatorii să se bucure de-a lungul vacanței lor. De la piscine și ocean până la pădure tropicală și teren montan, oaspeții vor găsi totul la resorturile Velas.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus