Proprietarii Downton Abbey din viața reală ne spun cum este să trăiești într-un castel în timpul Pandemiei

Vineri, amestecă-ți băutura preferată de gin și alătură-te lui Lord și Lady Carnarvon – virtual – pentru cocktail-uri la Castelul Highclere, proprietatea Downton Abbey din viața reală.

Castelul Highclere, frumoasa proprietate din Hampshire, Anglia, făcută faimoasă de serialul Downton Abbey, ar fi de obicei plină de vizitatori în această perioadă a anului, primind mii de oaspeți pe tot parcursul sezonului estival. În schimb, castelul a fost liniștit în ultimele două luni, închis călătorilor din cauza pandemiei coronavirusului.

Chiar dacă castelul este în prezent închis, Lordul și Lady Carnarvon nu au fost „niciodată mai ocupați”. Într-un interviu acordat pentru Travel + Leisure, George Herbert, al 8-lea conte de Carnarvon, ne-a oferit o privire interioară asupra vieții castelului în timpul pandemiei.

De obicei, castelul are un personal complet pentru a participa la întreținerea casei, dar mulți dintre angajați sunt în prezent în concediu din cauza pandemiei, așa că Lordul și Lady Carnarvon au fost ocupați să lucreze în jurul terenului, pregătindu-se pentru viitoarea redeschidere și gestionare social media a Highclere Castle.

Începând cu luna aprilie, Lordul și Lady Carnarvon și-au întâmpinat oaspeții în frumoasa lor casă – virtual – pentru Cocktail-uri la Castel, o serie de ore de cocktailuri în direct, care prezintă Ginul Highclere Castle. Mii de oameni de pe tot globul au participat la fiecare oră de cocktail pentru a afla mai multe despre Lordul și Lady Carnarvon, Castelul Highclere și ginul lor. Fiecare eveniment are loc într-o nouă sală frumoasă din casă, astfel încât spectatorii să poată arunca o privire asupra vieții în castel.

Cu siguranță nu este prima dată când Highclere Castle a găzduit petreceri de cocktail-uri. Distracția este o parte a istoriei sale – Lordul Carnarvon a remarcat că strămoșii săi care au construit castelul în perioada victoriană (și cei care au urmat) au fost „mari animatori”, care găzduiau „petreceri în casă cu dans, muzică și cocktail-uri gin”. Acum, Lordul și Lady Carnarvon continuă această tradiție cu Gineful Highclere Castle și Cocktail-uri virtuale.

Lordul Carnarvon și directorul general al Highclere Castle Gin, Adam von Gootkin, au încorporat elemente ale castelului Highclere în fiecare aspect al ginului. Grădinile castelului au inspirat aromele ginului: „A fost ușor să ieșiți pe ușile din spate ale castelului în grădinile frumoase care vorbesc atât de bine despre botanică și aromele pe care doriți să le dați ginului”, a spus von Gootkin. El a adăugat că formula ginului nu a fost neapărat ușoară, deoarece a durat mai bine de un an pentru a găsi combinația perfectă, dar „cu siguranță a fost mai ușor pentru că aveam astfel de bunuri minunate chiar pe moșie”.

Prin includerea de arome din jurul proprietății și proiectarea unei sticle care se bazează pe istoria religioasă a Castelului Highclere și designul arhitectural, au putut crea un gin care vorbește despre moștenirea proprietății. Deci, de fiecare dată când amestecați un gin și un tonic, vă puteți bucura de o bucată de Highclere acasă până când puteți vizita acest castel uimitor în persoană.

Următorul curs de Cocktail-uri are loc pe 29 Mai, la 16:00. EST pe Facebook Live. Amestecă un cocktail de gin și pregătește-te pentru o evadare virtuală în Castelul Highclere.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus