Primul hotel din lume placat cu aur vă așteaptă în Vietnam

Imaginați-vă că intrați într-o baie, dintr-un motiv sau altul – asta nu este treaba noastră – și găsiți oglinda, clanțele ușii, suporturile pentru prosoape, cada, robinetul și dușul de aur. Reacția ta? Ar trebui să fie de neprețuit, ca să spunem așa.

Unii dintre voi ar putea să-și amintească o poveste despre primul hotel placat cu aur din lume, care și-a deschis porțile la începutul acestui an, o clădire de 25 de etaje acoperită cu exact 5.000 de metri pătrați de ceramică aurită. Ei bine, astăzi avem în sfârșit șansa de a arunca o privire asupra interiorului său generos și, din lipsa unui superlativ mai bun, destul de epic.

Situat în Hanoi, Vietnam, Hotelul Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake invită oaspeții să experimenteze o amenajare ostentativă. Cea mai evidentă caracteristică, o supradoză de aur, nu va descuraja pe nimeni, pentru că tarifele camereloR încep de la doar 250 USD / noapte.

Această minune de 5 stele nu este în întregime acoperită cu aur, dar ați putea găsi aici căni de cafea de 44kt, căzi, chiuvete și toalete placate cu aur, iar fascinanta piscină infinită de pe acoperiș acoperită cu faianță de aur, se va dovedi cu siguranță a fi de neuitat.

Am menționat că piscina are, de asemenea, vedere la orizontul impresionant din Hanoi? Aceste priveliști magice, împreună cu plăci de aur de 24kt, vor redefini cu siguranță ceea ce cred toată lumea despre „Golden hour”.

Potrivit oficialilor companiei, luxoasa proprietate cu 441 camere a necesitat 200 de milioane de dolari pentru a fi finalizată și, sincer, această sumă nu sună atât de surprinzător, cu toate detaliile aurii din tot hotelul.

De exemplu, în momentul în care oaspeții întră în holul hotelului, nivelul de opulență pe care urmează devine clar. Aici, pete de aur sunt afișate peste tot și acesta este doar începutul. În jur de 2.000 de puncte de aur au fost folosite pentru a decora unicul hotel Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake.

A meritat? Sigur că da! Nu știm dacă ați văzut vreodată ceva mai plin de farmec; există o declarație de lux oriunde te uiți – de la tacâmuri, detalii aurii în interiorul camerelor, dușurile, căzile, chiuvetele și chiar scaunele de toaletă. Asta face ca orice alta cameră de hotel să arate banal și plictisitor.

Nu există loc în acest hotel generos fără atingeri aurii – mâncare și băuturi incluse. De exemplu, știați că mâncărurile servite la hotel sunt acoperite cu fulgi de aur comestibili?

Va fi dificil să ridici ștacheta în industria hotelieră, după aceasta. Urmează mutarea ta, Dubai!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus