Pentru toți iubitorii de animale, Perfect Tour creează departamentul special „PET FRIENDLY”

Perfect Tour vine în întâmpinarea iubitorilor de animale, lansând departamentul „PET FRIENDLY”, care este adaptat nevoilor de călătorie ale fiecăruia, punând la dispoziție: Bilete de avion – Pet friendly hotels – Pet & Transfer de familie – Pet Courier – Serviciul Veterinar – Kenneling.

Vacanța bate la ușă, iar românii încep să își plănuiască concediile împreună cu familia, cu prietenii, dar și cu animalele de companie. Căinii, dar și pisicile, sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, dovadă că un român din trei are în prezent un animal de companie.

Potrivit studiului Euromonitor, în România sunt peste 11 milioane de animale de companie. Pentru un câine de talie medie, stăpânul sau cheltuie aproximativ 300 de lei, în fiecare lună, pentru hrană și îngrijire. Numai mâncarea costă intre 200 și 250 de lei, iar întreținerea și tratamentele medicale între 20 și 80 de lei.

30% dintre români au un animal de companie cu care și-ar dori să călătorească și în vacanțe!

Posesorii de animale de companie consideră că acestea fac parte din familie, de aceea au drepturi depline în ceea ce privește planificarea unei vacanțe. Dar o vacanță reușită depinde de modul de transport, destinație și chiar de personalitatea animalului. Pentru majoritatea oamenilor este mai simplu să își ia animalul oriunde ar călători, decât să îl lase într-o pensiune specializată sau în grija vecinilor.

(Photo by Agency-Animal-Picture/Getty Images)

Călătoria cu animale de companie a devenit din ce în ce mai accesibilă. La companiile aeriene, taxa pe animal este de circa 75 de euro / segment de zbor, iar la hoteluri „PET FRIENDLY”, cazarea este în general gratuită sau 5 euro / animal.

De la transport până la cazare, planificarea vacanței împreună cu animalul de companie va fi mult mai simplă!

Departamentul „PET FRIENDLY” al agenției de turism Perfect Tour oferă suport celor care își doresc să petreacă vacanța împreună cu animalul de companie preferat în orice destinație.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus