Paradisul capătă o nouă semnificație la Four Seasons Private Island Maldives at Voavah

Amplasat în inima impresionantului Atol Baa, singura Rezervație Mondială a Biosferei UNESCO din Maldive, Four Seasons Private Island Maldives at Voavah este o insulă privată exclusivistă, unde un grup mic de până la 22 de persoane se poate bucura de o vacanța trăită o dată în viață.

Voavah oferă două vile de lux și o fermecătoare casă pe plajă, cu șapte dormitoare în total. Există, de asemenea, un centru de scufundări și sporturi nautice pe această mică insulă și spa-ul Ocean of Consciousness cu sunete dulci ale oceanului. Oaspeții vor avea șansa de a face o croazieră în jurul insulei pe Voavah Summer, superbul iaht de lux de 19 metri.

Înconjurată de ape albastre, această insulă privată este accesibilă numai cu hidroavionul. Cu un iaht privat și, probabil, cel mai experimentat personal din țară, chiar și cele mai îndrăznețe vise pot deveni realitate. Imaginați-vă doar mergând într-o croazieră la apusul soarelui, făcând snorkeling în mijlocul nopții sau urmărind rechinii și manta chiar lângă dvs.
Atolul Baa găzduiește cea mai mare populație de manta și se mândrește cu unul dintre cele mai vibrante ecosisteme marine din lume.

Această insulă privată magică nu este protejată doar de oceanul albastru fără sfârșit, ci și de o echipă de securitate 24/7, în timp ce un personal excepțional de 28 de persoane se va ocupa de toate nevoile dumneavoastră. Echipa de clasă mondială de la Voanah vă poate ajuta cu orice, de la dezvoltarea de meniuri speciale, organizarea de experiențe de neuitat și divertisment.

Echipa este formată din biologi marini, instructori de scufundări și experți în sporturi de apă, perfecte pentru iubitorii de apă, sau medici ayurvedici și practicanți de reki pentru cei dintre voi care doresc o pauză de întinerire în acest paradis Maldivian. Spa-ul Ocean of Consciousness oferă tratamente fabuloase bazate pe cele cinci căi ale Adevărului, Acțiunii Înțelepte, Iubirii, Păcii și Compasiunii.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus