One & Only Mandarina iți trezește pofta de călătorie

După luni întregi în interiorul sau în jurul casei, o întindere nealterată de coastă de-a lungul Riviera Nayarit din Mexic pare probabil Raiul pe Pământ pentru majoritatea dintre noi.

Cu vedere la Oceanul Pacific, One & Only Mandarina și-a deschis porțile pe 1 noiembrie 2020, iar stațiunea a primit deja laude de la toți cei care au avut norocul de a merge acolo.

Oaspeții se pot bucura de casele izolate din copaci, proiectate ecologic și de vilele pe stâncă, fără a menționa o experiență culinară unică, datorită bucătarului-șef Enrique Olvera.


One & Only Mandarina a fost conceput ca un complement creat de om pentru topografia unică a țării. Ca atare, prezintă un stil contemporan cu impact redus și un design durabil, cu junglă în apropiere și 105 case în copaci și vile independente ridicate între stânci.

Decorațiunile alese cu grijă, lemnul și artefactele personalizate creează o atmosferă unică în interiorul fiecărei camere, în timp ce piscinele și terasele private, ferestrele din podea până în tavan, pereții din sticlă și băile expansive adaugă o notă de lux acestei locații.


O casă departe de casă, aceste case incredibile în copaci au fost construite cu lut, lemn, metal și piatră, deși nici cele mai bune materii prime indigene din regiune nu au fost lăsate deoparte.

Vila One, cu 533 de metri pătrați de zone de locuit, include trei dormitoare, o piscină infinită, un centru spa privat și o sală de sport. Cinematograful vă va distra, crama se va asigura că sunteți în bună dispoziție, iar terasa generosă în aer liber pentru mese vă va oferi o noapte de neuitat.

Vila Pacifico oferă două piscine private, numeroase zone de divertisment și de living. În afară de aceste vile speciale, One & Only Private Homes sunt de asemenea disponibile pentru deținere sau închiriere, complet personalizabile și promițătoare de emoții serioase.

Dacă îți este foame, mese casual pe malul mării sau restaurantul premiat este la doar o clipire. Capodoperele culinare vor fi livrate datorită Carao, situat în vârful cel mai sudic al stațiunii. Aici, renumitul bucătar mexican Enrique Olvera vă va tachina simțul cu ajutorul unei combinații de abordări moderne și tehnici antice.

Jetty Beach Club va servi fructe de mare proaspete, la grătar cu cărbune, precum și gustări rapide și cocktailuri inventive. Cine ar putea spune „nu” la asta?

Există, de asemenea, o opțiune de luat masa pentru familii, numită Alma. unde o varietate de meniuri cu specialități sezoniere și mâncăruri panamericane vor oferi o experiență memorabilă. Desigur, adulții ar putea lua în considerare barul Treetop și cocktailurile sale.

La sfârșitul zilei, nu există nimic mai relaxant ca o vizită la spa-ul magic One & Only. Aflat într-o grădină naturală de rocă vulcanică, acest loc promite o colecție de șase camere de tratament izolate, închise, unde se poate experimenta o lume a vindecării antice: centrul spa îmbină tradițiile indigene cu produse organice puternice.

Dacă te gândeșți și la frumusețe, ar trebui să fii conștient de faptul că marca globală de îngrijire a pielii Tata Harper este disponibilă. Pielea ta va fi transformată, simțurile tale vor fi seduse, corpul tău va simți plăcere în timp ce sufletul tău va părăsi acest plan – cel puțin o secundă. Holistic? Categoric. Uluitor? Cu siguranță.

Începeți să vă faceți bagajele!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus