Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • Fitness
  • Gradina
  • Room service
  • Sali conferinta
  • Schimb valutar
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Acest hotel de lux, de 5 stele se află la 50 de metri de zona comercială Avenue Louise și are curte liniștită în grădină și terasă umbrită de viță de vie. Hotelul Le Châtelain oferă centru modern de fitness, aflat la ultimul etaj, saună și recepție deschisă nonstop.

Camerele în stil clasic, izolate fonic au un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, fiecare cameră a Hotelului Le Châtelain are aer condiționat, minibar, halat de baie și papuci. Oaspeții pot opta pentru TV cu canale cu vizionare cu plată.

La Maison du Châtelain servește mâncăruri gourmet într-un cadru bogat, iar Bartist oferă un cadru mai relaxat. În timpul lunilor mai calde, hotelul oferă ceai și prăjituri în curte.

Muzeul Horta este la 750 de metri, iar stația de metrou Louise se află la 15 minute de mers pe jos de hotel. Hotelul oferă limuzină pentru excursii în oraș, transferul de la/la aeroport și gară, precum și pentru vizitarea obiectivelor turistice. Parcarea subterană este disponibilă la un cost suplimentar.

Descriere

Bruxelles nu este un nume care să facă să exulte inimile turiștilor clasici. Pentru mulți, trei lucruri sunt cunoscute despre capitala Belgiei și a Europei: birocrație, plictiseală și varză (de Bruxelles, bineînțeles). Este păcat, pentru că sub învelișul instituțional și faima de centru administrativ, Bruxelles poate fi, de fapt, o destinație plăcută, cu tone de pagini de istorie de oferit, distracții ca în oricare alt oraș european important și multe, multe vibrații culturale. La urma urmelor, orașul al cărui mascotă este statuia unui băiețel care își face nevoile pe capul soldaților din armata dușmană, faimoasa „Manneken Pis”, denotă lipsa de prejudecăți a unei populații mai mult decât tolerantă. Este capitala unei țări în care au fost inventate cărțile de benzi desenate și gazda eroului de desene animate Tin Tin.

Vă sfătuim să lăsați ideile preconcepute la poarta intrării în Bruxelles. Cu toată arhitectura sa pestriță, cu influențe multinaționale, orașul se integrează perfect în mixul de culturi ce reprezintă Belgia de astăzi. Nu este doar capitala Belgiei și, în mod neoficial, al Uniunii Europene, ci și cel mai mare oraș al Belgiei și gazda câtorva organizații internaționale de o importanță capitală, precum NATO, Comisia Europeană și Parlamentul European. Avem de-a face cu o capitală diversă și multinațională, cu o treime din totalul populației de naționalitate belgiană, însă nu toți născuți sau crescuți în Belgia. A doua treime se auto-denumește Brusselaar (în dialectul belgian de olandeză) sau Bruxellois (belgiana vorbită de francezi), o populație sosită din Franța și celelalte state europene. În sfârșit, treimea rămasă vine fie din fostele colonii, precum Congo, ori din Rwanda, Maroc sau Turcia.

Cod catalog: BRU11036

Pret

61 Euro / persoana / noapte / Camera dubla / Fara masa
Cere oferta Cere oferta