Facilitati

  • Camera bagaje
  • Parcare
  • Room service
  • Sali conferinta
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

Oferta nu include

• Bilet de avion
• Transferuri
• Asigurare medicala
• Excursii optionale si intrari la obiective turistice;

Valabilitate oferta

Oferta valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii.

Conditii oferta

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Cazare

Hotelul Izan Avenue Louise se află la 60 m de zona comercială la modă a bulevardului Louise şi oferă camere cu un decor clasic, izolate fonic şi prevăzute cu minibar. În întregul hotel este disponibil acces Wi-Fi gratuit. Oaspeţii vor găsi aici un bar şi un lounge în stil englezesc, cu şemineu deschis.

Camerele spaţioase de la Izan Avenue Louise includ un televizor, un birou şi o mică zonă de relaxare. De asemenea, fiecare cameră beneficiază de o baie privată cu duş şi cadă.

În sala de mic dejun se serveşte în fiecare dimineaţă un mic dejun tip bufet. La mică distanţă de mers pe jos de hotel veţi găsi restaurante, bistrouri şi baruri.

Staţia de tramvai Stephanie este situată la 350 m. Izan Avenue Louise se află la puţin peste 10 minute de mers pe jos de Muzeul Horta. Piaţa Mare şi statuia Manneken Pis se găsesc la maxim 3 km. Gara Bruxelles-Sud, unde se află terminalul Eurostar, este situată la 20 de minute de mers pe jos de hotel.

Descriere

Bruxelles nu este un nume care să facă să exulte inimile turiștilor clasici. Pentru mulți, trei lucruri sunt cunoscute despre capitala Belgiei și a Europei: birocrație, plictiseală și varză (de Bruxelles, bineînțeles). Este păcat, pentru că sub învelișul instituțional și faima de centru administrativ, Bruxelles poate fi, de fapt, o destinație plăcută, cu tone de pagini de istorie de oferit, distracții ca în oricare alt oraș european important și multe, multe vibrații culturale. La urma urmelor, orașul al cărui mascotă este statuia unui băiețel care își face nevoile pe capul soldaților din armata dușmană, faimoasa „Manneken Pis”, denotă lipsa de prejudecăți a unei populații mai mult decât tolerantă. Este capitala unei țări în care au fost inventate cărțile de benzi desenate și gazda eroului de desene animate Tin Tin.

Vă sfătuim să lăsați ideile preconcepute la poarta intrării în Bruxelles. Cu toată arhitectura sa pestriță, cu influențe multinaționale, orașul se integrează perfect în mixul de culturi ce reprezintă Belgia de astăzi. Nu este doar capitala Belgiei și, în mod neoficial, al Uniunii Europene, ci și cel mai mare oraș al Belgiei și gazda câtorva organizații internaționale de o importanță capitală, precum NATO, Comisia Europeană și Parlamentul European. Avem de-a face cu o capitală diversă și multinațională, cu o treime din totalul populației de naționalitate belgiană, însă nu toți născuți sau crescuți în Belgia. A doua treime se auto-denumește Brusselaar (în dialectul belgian de olandeză) sau Bruxellois (belgiana vorbită de francezi), o populație sosită din Franța și celelalte state europene. În sfârșit, treimea rămasă vine fie din fostele colonii, precum Congo, ori din Rwanda, Maroc sau Turcia.

Cod catalog: BRU339

Pret

43 Euro / persoana / noapte / Double Room / Mic dejun
Cere oferta Cere oferta