Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 21 Nov 2023 - 24 Nov 2023.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cu o locație privilegiată, între cartierul de afaceri și unele dintre cele mai emblematice repere din Lisabona, hotelul SANA Malhoa oferă opțiunea perfectă tuturor călătorilor cosmopoliți, în afaceri sau în agrement. Stația de metrou Praça de Espanha, centrul comercial El Cortes Inglês și Muzeul Calouste Gulbenkian sunt la doar 5 minute de mers pe jos.

Toate camerele și suitele sunt decorate și proiectate într-un stil modern pentru a asigura confort și bunăstare, oferind, printre alte caracteristici, acces gratuit la Wi-Fi. Camere comunicante sunt disponibile pentru familii la cerere.

Noul restaurant Mediterrâneo, cu o atmosferă tropical-colonială și iluminat natural, servește un mic dejun tip bufet, prânz și cină delicios. O experiență de luat masa în cameră este, de asemenea, disponibilă nonstop. Uimitorul bar la modă și terasa acoperită cu o grădină naturală suspendată este spațiul ideal pentru lucru sau pur și simplu pentru relaxare, profitând de meniul de gustări, cu cocktail-uri clasice și la modă.

Înainte sau după o zi plină, Oaspeții sunt invitați la o călătorie fericită la SAYANNA WELLNESS & SPA – cu 3 săli de tratament, cameră de relaxare, saună, baie de aburi, jacuzzi și o sală de fitness complet echipată.

Hotelul SANA Malhoa se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Praça de Espanha. Aeroportul din Lisabona este la mai puțin de 15 minute de mers cu mașina.

Descriere

Lisabona este un oras captivant si una dintre cele mai mici capitale ale Europei. Datorita faptului ca Lisabona, capitala Portugaliei, nu este un oras foarte mare, este foarte usor de strabatut la picior. Lisabona este capitala cea mai vestica de pe continent si se afla pe coasta Atlanticului, in locul unde raul Tagus (in portugheza Tejo) se varsa in ocean. Un lucru destul de important de stiut este ca orasul este foarte clar delimitat in jurul centrului istoric. Acest fapt a condus la aparitia unor orase de sine statatoare in imediata apropiere a Lisabonei cum ar fi Loures, Amadora sau Oeiras, care fac de fapt parte din zona metropolitana Lisabona.

Centrul istoric al orasului Lisabona este construit pe mai multe dealuri, lucru ce face ca unele dintre strazile orasului sa fie prea inguste pentru autovehicule. Drept urmare, transportul in oras este asigurat si de trei funiculare si un lift. Partea de vest a orasului este ocupata in mare parte de Parcul Natural Monsanto, unul dintre cele mai mari parcuri urbane din lume.

Cod catalog: DER LISD0451B
Room code: D G

Pret

250 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta