Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare in apartament superior
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 01 Mai 2p024 - 16 Oct 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Acest hotel de apartamente modern de 4 stele din Lisabona se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de Marquês de Pombal și Avenida da Liberdade. Oferă suite în sistem self-catering și are o terasă pe acoperiș, cu o cadă cu hidromasaj mare și vedere panoramică la oraș.

Suitele de la Hotelul Altis Prime au podea cu parchet și lenjerie de pat de lux. Acestea includ mobilier elegant și sunt dotate cu TV LCD prin cablu și o chicinetă cu prăjitor de pâine și aparat de cafea Nespresso.

Lounge Caffé de la Altis Prime este deschis în fiecare zi și este locul ideal pentru micul dejun sau o băutură în orice moment.

Altis Prime oferă o recepție deschisă nonstop.

Hotelul Altis Prime este situat la doar 400 de metri de gara Marques de Pombal. În apropiere, Avenida da Liberdade este renumită pentru magazinele și buticuri de lux. Piața Rossio este la doar 3 stații de metrou și este una dintre cele mai istorice zone ale orașului. Se află la 3 km de Castelul São Jorge și la 1,3 km de barurile pline de viață din Bairro Alto. Aeroportul Internațional Lisabona este la 7,8 km de hotel.

Descriere

Lisabona este un oras captivant si una dintre cele mai mici capitale ale Europei. Datorita faptului ca Lisabona, capitala Portugaliei, nu este un oras foarte mare, este foarte usor de strabatut la picior. Lisabona este capitala cea mai vestica de pe continent si se afla pe coasta Atlanticului, in locul unde raul Tagus (in portugheza Tejo) se varsa in ocean. Un lucru destul de important de stiut este ca orasul este foarte clar delimitat in jurul centrului istoric. Acest fapt a condus la aparitia unor orase de sine statatoare in imediata apropiere a Lisabonei cum ar fi Loures, Amadora sau Oeiras, care fac de fapt parte din zona metropolitana Lisabona.

Centrul istoric al orasului Lisabona este construit pe mai multe dealuri, lucru ce face ca unele dintre strazile orasului sa fie prea inguste pentru autovehicule. Drept urmare, transportul in oras este asigurat si de trei funiculare si un lift. Partea de vest a orasului este ocupata in mare parte de Parcul Natural Monsanto, unul dintre cele mai mari parcuri urbane din lume.

Cod catalog: TUID LIS03613
Room code: APX2 G

Pret

391 Euro / 3 nopti / persoana in camera apartament superior / mic dejun
Cere oferta Cere oferta