Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion KLM pe ruta București - Kilimanjaro; Zanzibar - București
 • Bilet de avion pe ruta Kilimanjaro - Zanzibar
 • 1 Bagaj de cală și 1 Bagaj de mână / persoană
 • Taxe de aeroport
 • Transferuri private conform itinerarului
 • Transport în vehicul 4x4 de 6 sau de 7 locuri, cu șofer-ghid vorbitor de limbă engleză
 • Game-drives și taxele de intrare în parcuri
 • Cazare 1 noapte în Arusha cu mic dejun și cină
 • Cazare 1 noapte în Lake Manyara cu mic dejun și cină
 • Cazare 1 noapte în Ngorongoro cu mic dejun și cină
 • Cazare 3 nopți în Serengeti cu mic dejun și cină
 • Cazare 3 nopți în Zanzibar cu mic dejun și cină
 • Mesele menționate în itinerar: 9 mic dejun, 5 mese de prânz și 9 cine.
 • Asistență turistică

Oferta nu include

 • Asigurare medicală / storno
 • Bacșiș ghid și șofer – NU ESTE OBLIGATORIU
 • Locuri preferențiale în avion
 • Excursii opționale
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/sejur, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada iulie 2024 - decembrie 2024, exceptând perioadele de sărbători.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 16:50; sosire Amsterdam ora 18:55; KLM
Plecare Amsterdam ora 10:05; sosire Kilimanjaro ora 19:55; KLM
Plecare Seronera ora 11:00; sosire Zanzibar ora 14:25; Auric Air
Plecare Zanzibar ora 21:30; sosire Amsterdam ora 07:45; KLM
Plecare Amsterdam ora 11:40; sosire București ora 15:25; KLM

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării. Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății + 2%).

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.
Majoritatea lodge-urilor oferă program limitat de energie electrică datorită faptului că dispun de generatoare proprii. Mesele se servesc exclusiv la lodge-uri.

 

Cazare

 • Cazare 1 noapte în Arusha cu mic dejun și cină
 • Cazare 1 noapte în Lake Manyara cu mic dejun și cină
 • Cazare 1 noapte în Ngorongoro cu mic dejun și cină
 • Cazare 3 nopți în Serengeti cu mic dejun și cină
 • Cazare 3 nopți în Zanzibar cu mic dejun și cină

Descriere

Vă invităm în acest circuit care îmbină aventurile palpitante printre animale sălbatice cu evadări relaxante pe plajă, creând un amestec perfect de emoție și liniște. Vă veți începe călătoria în Parcurile Naționale din Tanzania, Lake Manyara, Ngorongoro și Serengeti, unde veți asista la spectacolul uluitor oferit de fauna savanei. După safariul antrenant, veți zbura spre Zanzibar, un paradis insular cu plaje curate cu nisip alb și ape cristaline. Vă veți relaxa pe țărmurile idilice perfecte pentru plajă și înot, puteți face snorkeling sau scufundări în recifele de corali vibrante din Atolul Mnemba și vă veți răsfăța cu fructe de mare proaspete și condimente aromate.

Circuitele Small Groups vă oferă calitate și servicii private la tarife competitive. Vă propunem să călătoriți împreună cu prietenii și familia sau să vă alăturați altor persoane pasionate de călătorii inedite și să experimentați autenticitatea locurilor vizitate. Dimensiunea redusă a grupului (până la 12 persoane) vă permite să pătrundeți în locuri neatinse de turismul de masă, să cunoașteți cultura și obiceiurile locale, vă oferă libertatea explorării alături de un ghid local, nelipsindu-vă de siguranța oferită de un grup, sub atenta coordonare a partenerului nostru local.

Experiențe:
- Game-drive în Parcul Național Lake Manyara
- Vizită în satul Mto Wa Mbu
- Game-drive în craterul Ngorongoro
- Game-drive în Serengeti - 3 zile

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Amsterdam
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Kilimanjaro.

Ziua 2: Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha
Veți fi transferați de la aeroport la hotelul din Arusha unde vă veți petrece noaptea.
Mese: cină
Cazare: Arusha Serena Hotel 4* sau similar.

Ziua 3: Arusha - Manyara
Veți călători spre Lacul Manyara, un lac sărat situat în Valea Marelui Rift.
Parcul dispune de o mare varietate de tipuri de peisaj, inclusiv junglă, mlaștină și savană, și, de asemenea, o mare varietate de animale, inclusiv girafe, zebre, elefanți, gazele, hipopotami, maimuțe și aproximativ 400 de specii diferite de păsări. Situat la 125 km vest de orașul Arusha, Parcul Național Lacul Manyara este unul dintre cele mai vechi și mai populate sanctuare ale animalelor sălbatice din Africa de Est. Principalul habitat al parcului este lacul sărat de mică adâncime care ocupă 77% din suprafața totală de 330 kilometri pătrați.
Cel mai faimos spectacol îl oferă leii cățărători în copaci, văzuți între ramurile de salcâm. Alte animale găsite în parc includ bivoli, elefanți, leoparzi, babuini, impala, girafe, zebre, gnu, struți și hipopotamii. Popular denumit paradisul ornitologilor, Parcul Național Lacul Manyara conține peste 400 de specii de păsări găsite în majoritatea savanelor și râurilor din Africa de Est. Păsările de apă care pot fi văzute aici sunt pelicani, lopătari, gâște egiptene și flamingo migratori.
Veți face un game-drive, după care veți vizita satul Mto Wa Mbu și veți servi masa de prânz.
Satul Mto Wa Mbu, situat în nordul Tanzaniei, lângă Parcul Național Lacul Manyara, este o destinație vibrantă și bogată din punct de vedere cultural, oferind o privire unică asupra vieții locale. Acest sat plin de viață este renumit pentru populația sa diversă, cu peste 120 de grupuri etnice diferite care trăiesc armonios împreună. Acest creuzet de culturi creează o atmosferă unică, unde vizitatorii pot experimenta un amestec de tradiții și obiceiuri.
Mese: mic dejun, prânz, cină
Cazare: Manyara Serena Safari Lodge 4* sau similar

Ziua 4: Manyara - Ngorongoro
Veți fi transferați prin Ngorongoro Highlands până la lodge-ul unde vă veți caza. Craterul acoperă peste 300 de kilometri pătrați, are o altitudine la marginea sa de aproximativ 2286 de metri deasupra nivelului mării, și adăpostește rinoceri negri, lei, elefanți, gheparzi și turme de bivoli, antilope și gnu.
Un sit al Patrimoniului Mondial protejat de UNESCO și Rezervație a Biosferei, zona de conservare Ngorongoro este un experiment de pionierat în utilizarea multifuncțională a terenurilor în care oamenii (Maasai), animalele lor și fauna sălbatică coexistă și împart același habitat protejat, doar craterele Ngorongoro și Empakai fiind rezervate exclusiv faunei sălbatice. Craterul Ngorongoro, atracția principală din zonă, este cea mai mare caldera din lume cu pereții intacți. Rinocerul negru poate fi văzut aici și, cu puțin noroc, gheparzi și leoparzi.
Veți coborî peste 600 de metri în interiorul craterului pentru un game drive. Veți explora zonele forestiere locuite de maimuțe și elefanți, zona lacului, unde puteți vedea flamingo și savana deschisă unde leii vânează. Veți servi masa de prânz la picnic, în interiorul craterului.
Mese: mic dejun, prânz la pachet, cină
Cazare: Ngorongoro Serena Lodge 4* sau similar

Ziua 5: Ngorongoro - Serengeti
Veți pleca spre Parcul Național Serengeti, cel mai vechi parc național din Tanzania. Acest parc enorm susține o mare varietate de animale - de la prădători mari, cum ar fi leul, leopardul și ghepardul, până la erbivorele mai mici pe care le vânează. După prânz veți face o sesiune de game drive.
Un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și recent proclamat o minune mondială, Parcul Național Serengeti este, fără îndoială, unul dintre cele mai faimoase sanctuare ale animalelor sălbatice din lume. Parcul este situat la aproximativ 320 km nord-vest de Arusha, de la munții Ngorongoro până la Lacul Victoria la vest, acoperind o suprafață totală de 14.763 kilometri pătrați. Numit pe bună dreptate "câmpie nesfârșită" de către poporul Maasai, a fost declarat arie protejată în 1921 și gazetat ca Parc Național în 1951. Cuprinde o varietate de peisaje, care includ câmpii, lacuri, dealuri și aflorimente de rocă numite Kopjes.
Principalele zone de safari din Serengeti sunt Seronera Valley, Coridorul de Vest și nordul Serengeti.
Valea Seronera din centrul Serengeti, înzestrată cu apă permanentă de suprafață, atrage o concentrație mare de animale sălbatice pe tot parcursul anului. Animalele comune care pot fi văzute aici sunt lei, bivoli, impala, hipopotami, elefanți, gheparzi, leoparzi și o multitudine de specii de păsări. Serengeti se remarcă prin cea mai mare concentrație de animale de câmpie din lume.
Mese: mic dejun, prânz și cină
Cazare: Serengeti Serena Lodge 4* sau similar.

Zilele 6 și 7: Serengeti
Vă veți bucura de safari întreaga zi în acest parc național bogat în specii diferite de animale. Veți face o sesiune de game-drive dimineța și una seara.
Mese: mic dejun, prânz, cină
Cazare: Serengeti Serena Lodge 4* sau similar.

Ziua 8: Serengeti - Zanzibar
După micul dejun veți fi transferați către aeroportul Seronera pentru a vă îmbarca în zborul către Zanzibar.
La sosire, veți fi întâmpinați și transferați la hotelul unde vă veți caza.
Zanzibar, o insulă încântătoare de lângă coasta Tanzaniei, se mândrește cu plaje cu nisip alb și ape turcoaz. Stone Town, oraș istoric cu alei întortocheate și piețe vibrante dispune de o bogată cultură swahili. Plantațiile de condimente ale insulei, adesea numită "Insula Mirodeniilor", oferă tururi aromatice de cuișoare, nucșoară și scorțișoară. Plajele Nungwi și Kendwa sunt ideale pentru plajă, snorkeling și scufundări în recifele de corali. Cu stațiuni de lux, viață marină diversă și un amestec de influențe africane, arabe și indiene, Zanzibar oferă un amestec perfect de relaxare, aventură și explorare culturală, făcându-l o destinație de vis pentru călători.
Mese: mic dejun, cină
Cazare: BlueBay Beach Resort & Spa 5* sau similar.

Zilele 9 și 10: Zanzibar
Aveți aceste zile la dispoziție pentru a vă relaxa pe plajele din Zanzibar.
Mese: mic dejun, cină
Cazare: BlueBay Beach Resort & Spa 5* sau similar

Ziua 11: Zanzibar - Amsterdam
Veți fi transferați la aeroport pentru a vă îmbarca în zborul către casă.
Mese: mic dejun

Ziua 12: Amsterdam - București

Pret

4300 Euro /pachet 9 nopti / persoana in camera dubla / demipensiune
Cere oferta Cere oferta