Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

 • Bilet de avion București - Roma - București
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 8 nopți în hoteluri de 3* cu mic dejun inclus, conform itinerariului
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport în Roma
 • Transport cu autocar modern dotat cu aer condiționat pe toată perioada circuitului
 • Asistență turistică în limba engleză / ghid însoțitor vorbitor de limbă engleză
 • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Excursii opționale: Tur pietonal cu sistem audio opțional Roma – Piazza Navona, Pantheon, Fântâna Trevi: 40 EUR/persoană
 • Taxe de intrare la obiective turistice:
  • Capela Sixtină, Muzeu și Basilica Sf. Petru Vatican: 60 EUR/persoană
  • Plimbare cu gondola Veneția: 40 UR/persoană
 • Bagaj de cală pentru zboruri
 • Bacșiș ghid și șofer (10 Euro/persoană/zi – se achită local) - NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Late check-out
 • Mese nespecificate în program

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/sejur și este valabil pentru sejur în perioada 01 Aprilie 2024 – 09 Aprilie 2024. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.
Plecare în fiecare luni în perioada februarie – decembrie 2024.

Tarife: 

Perioadă Februarie – Mai 2024 Iulie – August 2024 Iunie, Septembrie,
Octombrie 2024
Tarif/persoană/circuit 1160 EURO 1240 EURO 1190 EURO

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Cazare 8 nopți în hoteluri de 3* cu mic dejun inclus, conform itinerariului

Descriere

Vă invităm să vă alăturați acestui grup internațional și să vizitați într-un circuit de peste o săptămână trei tări mediteraneene care impresioneaza întrreaga lume atât prin cultură, cât și prin peisaje: Italia, Monaco și Franța. Veți începe călătoria din fascinanta Roma unde veți avea la dispoziție două zile pentru a cunoaște orașul, apoi veți pleca spre Arezzo, Florența – orașul artelor, al culturii și al Renascentismului, Pisa și Genova. Pe Riviera Franceză, simbol al distincției și al eleganței, veți vizita principatul Monaco, Nice și Cannes și Avignon. Veți continua spre Paris, veți face o scurtă incursiune în Elveția vizitând Lucerne, apoi vă veți reîntoare in Italia pentru a vizita renumitul Milano și orașul gondolenlor, Veneția.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1, luni: București - Roma
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Roma. Veți fi transferat către hotelul din Roma. Veți avea timp liber pentru a explora orașul pe cont propriu. Cazare hotel *** în Roma.

Ziua 2, marți: Roma - Vatican - Arezzo (280 km)
Dupa micul dejun vă veți alătura grupului și veți vizita Vaticanul cu vestita și impresionanta Basilică Sf. Petru, cel mai importatnt reper al crestinismului catolic. În continuare puteți vizita Capela Sixtină și capodopera lui Michelangelo. Veți vizita cele mai importante situri ale Romei: Colosseum datând din anul 72 î.H.; Arcul lui Constantin, arcul de triumf al Romei din sec. al IV-lea î.H; Monumentul Victor Emmanuel al II-lea. Seara, cazare hotel *** în Arezzo.

Ziua 3, miercuri: Arezzo - Florența - Pisa - Genova (250 km)
Mic dejun. Descoperirile culturale continuă cu vizita Florenței, locul de naștere al Renascentismului, orașul artelor cu o arhitectură fabuloasă. Veți vizita Piazzale Michelangelo, Ponte Vecchio, Piazza del Duomo și Turnul Campanile. În Pisa veți admira faimosul Turn Înclinat și Piața Miracolelor cu Baptiseriul, Catedrala și Cimitirul Monumental. Seara cazare hotel *** în Genova.

Ziua 4, joi: Genova - Monaco - Nice - Cannes - Avignon (450 km)
Mic dejun. Astăzi veți părăsi Italia pentru Monaco și Franța. Veți călători pe Riviera Mediteraneeană, cea mai frumoasă coastă a acestei mări. Veți sosi în Monaco după-amiază. Turul pietonal vă va purta către Palatul Princiar, Curtea Supremă din Monaco din anul 1920, Muzeul Oceanografic din Monaco și Catedrala. Coasta de Azur este renumită pentru producția de parfumuri. Vă veți opri la o fabrică de parfumuri pe traseu pentru a vă putea bucura de încântătoarele miresme. Veți face scurte vizite în Nice și Cannes, apoi vă veți îndrepta spre Avignon. Seara, cazare *** în Avignon.
*Notă: Avignon nu va fi vizitat!

Ziua 5, vineri: Avignon - Paris (700km)
Mic dejun. Astăzi veți călători spre Paris. Timp liber în Paris. Seara, cazare hotel *** în Paris.

Ziua 6, sâmbătă: Paris - Lucerne (650 km)
Mic dejun. Vă veți bucura de peisajele montane al Franței în drumul spre Elveția. Veți trece prin Basel aflat în locul de întâlnire a Franței, Germaniei și Elveției, apoi veți sosi în pitorescul Lucerne. Seara, cazare hotel *** în Lucerne.
*Notă: În Lucerne se va ajunge seara; nu garantăm că veți avea timp la dispoziție pentru a vă bucura de oraș.

Ziua 7, duminică: Lucerne - Milano - Veneția (400 km)
Mic dejun. Veti călători pe un traseu spectaculos din Elveția către capitala mondială a modei, Milano. Turul panoramic vă va purta către catedrala gotică Domul din Milano, Galeria Vitorio Emmanuele al II-lea și vă veți bucura de frumusețea orașului. Seara, cazare *** în Veneția.

Ziua 8, luni: Veneția - Roma (550 km)
După micul dejun veți explora Veneția. Veți începe turul cu o plimbare cu un vaporetti către insula San Marco. Pe insulă veți fi conduși către cele mai faimoase repere ale orașului: Basilica di San Marco cu uimitoarea sa arhitectură bizantină, legendarul Pod al Suspinelor; veți vedea cum artizanii locali fac diferite obiecte de artă din sticlă de Murano. La final vă puteți bucura de o mult așteptată plimbare cu gondola pe canalele Veneției. Seara, cazare hotel *** în Roma.

Ziua 9, marți: Roma - București
Mic dejun. Veți fi transferați către aeroportul din Roma pentru a vă îmbarca pe cursa cu destinația București.

Pret

1160 Euro / circuit 9 zile / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta