Facilitati

  • Aer conditionat
  • Camera bagaje
  • Inchirieri auto
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • aigurare medicala
  • asigurare storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejururi in perioada 01 Nov 2020 - 07 Feb 2021.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Situat în Atena, la o plimbare de 5 minute de Muzeul Acropole, Hotelul Acropolian Spirit Boutique are un bar și camere cu acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea se află în apropiere de Templul lui Zeus din Olimp. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria grecească.

Camerele hotelului au aer condiționat, fierbător de apă și baie privată, iar unele includ o zonă de relaxare. Unităţile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Hotelul serveşte un mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă.

Hotelul Acropolian Spirit Boutique pune la dispoziţie un centru de afaceri. Personalul recepţiei poate oferi informaţii despre zonă.

Acropolele se află la 600 de metri de Hotelul Acropolian Spirit Boutique, iar Odeonul lui Herodes Atticus este la 700 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Elefthérios Venizélos, aflat la 40 km de proprietate.

Descriere

În Atena, unele vizite sunt aproape obligatorii. Iar prima este Acropole, considerată inima vechiului oraş-stat. Fortificaţia uriaşă domină metropola, iar în Antichitate adăpostea marile temple şi tezaurul cetăţii, unde se înălţa uriaşa statuie din aur a zeiţei Atena, creată de Fidias. La intrare ne întâmpină Propileele, un vestibul din coloane imense, de unde începe drumul spre Parthenon şi Erechteionul, două măreţe sanctuare dedicate Atenei şi lui Poseidon. Înainte, descoperiți micul templu închinat zeiţei Nike, a victoriei. Un alt obiectiv este teatrul lui Dionisos, unde se jucau piesele lui Eschil, Sofocle sau Euripide. Acesta găzduieşte şi astăzi spectacole.

Cod catalog: DER ATHD0364
Room code: DD G

Pret

106 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta