Mykonos – „Insula Regină” a Mediteranei

Mykonos este o destinație de top din Grecia, unde se întâmplă toată distracția!

Ce înseamnă vacanța în Mykonos? Hoteluri luxoase, restaurante premiate, atmosferă cosmopolită, scenă de petreceri nebune, plaje uimitoare … Am putea continua pentru totdeauna! Experiența unei vacanțe în Grecia ajunge la un alt nivel în această destinație populară!

Faimos pentru arhitectura sa minimalistă cicladică, Mykonos este plin de case tradiționale albe și biserici cu cupole albastre. Însă, marca insulei este frumoasa moară tradițională din fața Little Venice, unde te poți bucura și de apusul magic și să surprinzi lumina plină de culoare care învăluie Chora. Fericire pură!

Situată în centrul grupului insular Cyclades, Mykonos este una dintre cele mai faimoase insule grecești pentru atmosfera sa cosmopolită și viața de noapte antrenantă! Nu este de mirare de ce este cunoscută pe scară largă drept „Ibiza Greciei”!

Vacanta în Mykonos este o experiență de viață și există o mulțime de lucruri uimitoare de făcut pe insulă. În afară de clubbing, nu ratați înotul spre plajele superbe din Super Paradis, Paradis, Platis Gialos și Elia. Activitățile de pe aceste plaje variază de la petreceri în barurile de pe plajă până la jocul de golf pe plajă. De asemenea, vedeți apusul de la morile de vânt de pe dealul de deasupra orașului sau de la Mica Veneție. Acestea vor fi amintiri trăite o dată în viață.

Frumusețea naturală și arhitectura conservată frumos a inspirat diverși artiști, de la regizori de film și pictori până la trupa de muzică Fleet Foxes care a scris o melodie frumoasă numită Mykonos. Multe filme au fost, de asemenea, filmate în Mykonos, inclusiv faimosul Shirley Valentine (1987).

Deși o parte a insulei, în special Orașul Mykonos și plajele din sud, se aglomerează în vârf de sezon, restul insulei rămâne retras. O plimbare în jurul acestei părți retrase din Mykonos vă va duce la golfuri private pentru înot, mănăstiri interesante și locuri fabuloase cu vedere la mare.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus