Lofoten, Norvegia: pentru vacanțe neobișnuite și unice

Lofoten este un arhipelag din Norvegia și este cunoscut pentru peisajele sale dramatice, luminile nordului, fenomenul unic al soarelui de miezul nopții, satele de pescuit și multe altele atracții. Cei care iubesc natura și aventura acesta este locul perfect pentru pentru vacanțe neobișnuite și unice!

Iată ce puteți face într-o vacanță în Lofoten:

Vizitați Muzeul Viking Lofotr

Având o istorie aprofundată a epocii vikinge, Lofoten, nu ar putea fi decât casa muzeului viking. Este o reconstituire impresionantă a casei căpitanului și adăpostește descoperiri arheologice, artizanat, un șantier pentru construirea vapoarelor și o navă Viking. Și are multe activități de oferit.

Bucurați-vă de luminile din Nord


Din septembrie până în aprilie, Lofoten este îmbrăcat în lumini colorate și este un fenomen pe care nu vrei să-l ratezi. Cea mai bună vedere este noaptea, când culorile sunt mai puternice.

Kayaking sub soarele de la miezul nopții


Cum te-ai simți să faci o plimbare într-un caiac la miezul nopții, pe lumina? Ei bine, pentru noi este impresionant și unic! Între sfârșitul lunii mai și mijlocul lunii iulie, soarelui îi place să fie pe cer chiar în miez de noapte, oferind o experiență fantastică localnicilor și turiștilor. Nu ratați să aveți această experiență sub lumina de aur a soarelui, în apele oceanului de nord.

Surfing în paradisul lui Lofoten


Lofoten este considerat unul dintre cele mai bune locuri din Norvegia pentru surfing, din cauza naturii extreme, dar frumoase. Așadar, dacă sunteți un pasionat de surfing, vă recomandăm să vizitați Lofoten pentru a îmblânzi valurile puternice și adesea înghețate.

Pescuitul în marea Lofoten


Luați o barcă de pescuit din portul Svolvær pentru a experimenta o activitate neobișnuită în timpul vacanțelor. Veți învăța de la cei mai experimentați pescari cum să folosiți instrumentele și echipamentele de pescuit și veți avea șansa să prindeți propriul pește, să îl pregătiți și să îl gatiți pentru cină.

Croaziera micul în Hawaii din Lofoten


În timpul șederii în Lofoten, faceți o croazieră din portul Svolvær spre insula Skrova! Este considerat micul Hawaii din Lofoten, iar caiacul și priveliștile uluitoare sunt destul de celebre. Dacă aveți noroc, veți vedea vulturi de mare, marsuini și multe altele viețuitoare.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus