La ce să vă așteptați atunci când apelați la un consilier de călătorii

Rezervarea unei călătorii va avea nevoie de mai mult decât de cercetare online și de câteva clicuri ale mouse-ului. La fel cum nu ai vrea să te duci în instanță fără un avocat cu experiență sau să încerci să-ți pui singur un diagnostic când suferi de o boală, nu ar trebui să planifici călătoria fără ajutorul unui consilier cu experiență, profesionist. Dar, la ce te poți aștepta, cum funcționează și unde găsești unul bun?

Găsirea unui consilier de călătorie
Găsirea unui consilier de călătorie bun poate fi foarte simplă. Puteți cere o recomandare de la un vecin, membru al familiei sau prieten, la fel cum ați face în cazul în care ați avea nevoie de un instalator sau de un frizer bun. Dacă o persoană călătorește suficient, probabil că va avea o relație de lungă durată cu consilierul său și va fi fericită să vi-l recomande.

La ce să te aștepți
Deci, ați găsit un consilier, la ce vă puteți aștepta atunci când lucrați cu el? Pentru a răspunde la asta, cel mai bine este să înțelegeți cum funcționează consilierii de turism. Majoritatea consilierilor sunt antreprenori independenți și / sau mici proprietari independenți de afaceri. Aceștia pot deține agenția de turism sau pot lucra sub umbrela unei agenții. Cel mai important de înțeles, ei funcționează pentru tine, clientul lor.


Beneficiile
Consilierii de călătorie vă pot economisi bani și vor adăuga valoare călătoriei voastre. Nu te poți caza singur ca și VIP la un hotel sau un resort, dar este posibil ca consilierul tău de călătorie să poată. De-a lungul anilor au construit relații cu hoteluri, stațiuni și furnizori. Persoanele de contact de la destinație îi ajută să facă lucruri speciale pentru voi, precum modernizarea unei camere sau oferirea unui mic dejun gratuit.

Dacă sărbătoriți o zi de naștere, o aniversare sau un alt eveniment, ei pot ajuta să facă momentul și mai special, cu o sticlă de vin sau căpșuni acoperite cu ciocolată livrate în cameră. Consilierii de călătorie vă pot ajuta cu o asigurare de călătorie, care este adesea trecută cu vederea sau neevaluată suficient.

Mulți oameni se bucură de procesul de planificare a propriei călătorii. Le place să citească despre o destinație, să urmărească videoclipuri pe YouTube și să schițeze traseul. Dacă apelați la un expert, acesta vă poate scuti de stresul planificării și vă poate economisi și bani. Dacă ați fi călătorit la jumătatea lunii martie când se închideau frontierele, un consilier de călătorie cu experiență pe care să-l puteți contacta oricând prin e-mail, WhatsApp sau Messenger, ar fi fost pre cum o asistentă care te-ar fi ajutat la un triaj la Urgențe. Telefoanele companiilor aeriene și ale furnizorilor au fost blocate, însă consilierii au fost acolo 7 zile, dimineața, după-amiază și noaptea și au lucrat pentru a-și aduce clienții acasă.

Cu cât un consilier înțelege mai bine stilul vostru de călătorie și înțelege cum evoluează nevoile voastre, cu atât va fi mai ușoară planificarea călătoriei. Fii în avans cu privire la bugetul și așteptările tale. Un consilier cu experiență în călătorii nu este un lucrător minune. Vor să ajute clienții să aibă o călătorie minunată, dar o parte din munca lor este să stabilească așteptările clienților. Nu puteți face o excursie cu șampanie și caviar la bugetul unei beri, așa că ascultați când vă oferă sugestii și sfaturi. Ei fac acest lucru cu cele mai bune intenții și apară interesele voastre. Consilierii de călătorie sunt uimitori când găsesc excursii speciale sau experiențe, cum ar fi cursuri de gătit în Toscana, tururi private la un muzeu din Londra sau experiențe culturale precum o cină tradițională la o familie din Maroc. Probabil nu veți găsi toate acestea pe cont propriu.

Consilierii de călătorie crează relații. Relațiile pe care le au cu furnizorii lor sunt în beneficiul tău. Consilierii doresc să construiască relații cu voi, clienții lor, pe termen lung. Sunt acolo pentru angajamente, lună de miere, zile de naștere și, de fiecare dată când lucrează cu voi, vă vor cunoaște ceva mai bine și creează o călătorie spectaculoasă pentru plăcerea voastră.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus