Kruger Shalati: The Train on the Bridge este probabil cel mai nebunesc boutique hotel din lume

Când viața revine în cele din urmă la normal, după ce învingem acest virus, nu există un loc mai bun pentru a ne deconecta de la lumea reală decât nebunescul Kruger Shalati: The Train on the Bridge. Gata să-și deschidă ușile în septembrie, acest refugiu extraordinar este unul dintre cele mai interesante noi hoteluri deschise în acest an, un tren cu motor cu aburi restaurat, care este parcat în vârful unui pod istoric din superbul parc de safari Kruger, din Africa de Sud.

Este un boutique hotel cum nu e altul, care urmărește să recreeze farmecul sosirii în parcul safari cu trenul, la fel cum făceau exploratorii timpurii în urmă cu aproape 100 de ani. Trenul a fost transformat frumos într-un refugiu de cinci stele, care aduce un omagiu uneia dintre cele mai importante părți din istoria Kruger, cu 24 de camere en-suite în vagoane și șapte camere fermecătoare în Bridge House de lângă tren.

La începutul anilor 1920, trenul plin de exploratori ar fi parcat exact în același loc în care este poziționat acum trenul de lux Kruger Shalati. Dar trenul recent renovat, transformat într-un hotel inedit, va fi staționat permanent pe Podul Selati, deasupra râului Sabie.

Inspirat de designul și cultura africană, decorul interior al acestui hotel uluitor a fost creat în colaborare cu meșteri și artiști locali. Camerele de lux de la Kruger Shalati vor oferi o experiență profund viscerală, cu accent pe confortul imersiv și pe un sentiment unic de a fi în mediul natural.

Pereții de sticlă de la podea până la tavan permit oaspeților să se bucure de vederi infinite asupra râului holistic Sabie, a locației fabuloase a trenului și a vieții sălbatice din jur. Pasarelele interioare au fost îndepărtate și au fost adăugate niște blistere sau ferestre pop-up la vagoanele trenului pentru a crea mai mult spațiu și un sentiment de lux și confort.

La Kruger Shalati: The Train on the Bridge oaspeții vor putea, de asemenea, să se bucure de două partide de safari pe zi, o masă excelentă la restaurantul hotelului și o punte incredibilă a piscinei, care se întinde deasupra podului, oferind oaspeților o experiență de neuitat, cu crocodili, bivoli, hipopotami și chiar elefanți la câțiva metri mai jos.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus