Hotelul plutitor de lux Arctic Bath din Suedia vă așteaptă pentru experiențe inedite

Noi hoteluri debutează în fiecare an cu facilități interesante pentru a atrage călătorii de pe tot globul, dar noul hotel plutitor din Laponia suedeză poate fi cea mai tare proprietate deschisă în 2020. Arctic Bath este un hotel și spa plutitor de lux din apropiere de satul Harads pe apele înghețate ale râului Lule. Dacă gândul la un hotel plutitor te-a făcut să îți dorești să rezervi imediat o cameră, există și mai multe elemente interesante pentru această proprietate unică decât flotabilitatea.

Arctic Hotel pune accentul pe starea de bine, iar clădirea principală este o piesă centrală circulară care servește ca spa și facilități de wellness ale hotelului. Clădirea plutitoare este accesibilă doar printr-o pasarelă din lemn, iar designul său unic este făcut să semene cu un pâlc de cherestea, care aduce un omagiu istoriei Răului Lule (pe care odinioară se transporta cherestea) și se încadrează perfect în peisajul frumos împădurit din jurul proprietății. Facilitatea adăpostește mai multe saune, o baie fierbinte, o sală de tratament spa și o baie rece în aer liber pentru relaxarea finală sub cerul nordic.

Hotelul are 12 camere – șase cabane plutitoare care pot găzdui două persoane și șase cabane ridicate pe mal, în unele dintre ele putând dormi până la cinci persoane. Cabanele plutitoare oferă acces privat prin poduri din lemn și dispun de punți în aer liber, perfecte pentru a vă relaxa sub soarele de la miezul nopții în timpul verii sau pentru a privi luminile nordului în timpul iernii. Pe țărm, cabanele mai mari, au pereți de sticlă pentru a oferi priveliști uimitoare ale peisajului înconjurător.

Dar accentul asupra stării de bine nu se termină cu tratamente spa și cazarea de lux. Restaurantul oferă mese rafinate folosind ingrediente proaspete, locale și durabile, cu meniuri inspirate din mediul natural al resortului. Între timp, puteți ține pasul cu exerciții fizice obișnuite prin rezervarea oricăreia dintre activitățile arctice, cum ar fi excursiile cu sania, schi de fond și multe altele.

Suedia găzduiește multe resorturi unice. Echipa din spatele conceptului și designului pentru Arctic Bath a proiectat de asemenea faimosul Treehotel, care este cunoscut pentru “cuibul de păsări”, cubul cu oglinzi și alte spații de cazare inspirate din natură. În Suedia se află, de asemenea, Hotelul de gheață din Jukkasjärvi, construit în întregime din blocuri de gheață în fiecare sezon.

De la hoteluri plutitoare și apartamente cu terasă într-un resort construit din blocuri de gheață, Suedia nu duce lipsă de locuințe distincte.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus