Distanțare socială pe plajă, pentru întreaga familie

Majoritatea familiilor au fost limitate la casele lor în ultimele luni din cauza pandemiei coronavirusului. Unii oameni încep să-și planifice următoarea vacanță, iar alții caută pur și simplu o schimbare de peisaj.

Pe măsură ce Mexicul a redeschis recent granițele, hotelurile și stațiunile și-au pregătit minuțios proprietățile pentru a primi din nou vizitatorii în siguranță.

Velas Resorts a anunțat noul program Home to Grand Extended Stay, care permite familiilor să stea mai mult în resorturi, având în același timp confortul și intimitatea casei.

„Acest nou program adaugă un element suplimentar de siguranță pentru călătorii aflati în vacanță”, a spus Eduardo Vela Ruiz, fondator și președinte al Velas Resorts. „De la o lună de miere extinsă pentru un cuplu la o familie cu mai multe generații sau un grup de prieteni apropiați care doresc să se mute pentru câteva săptămâni, este aproape ca și cum ai propria ta casă la plajă.”

Acest program oferă oaspeților un birou privat, o zonă de plajă și piscină doar pentru familie, gastronomie personalizată și tratamente spa, printre alte facilitați.

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus