Din S.t Maarten în Punta Cana, 10 plaje la care să visezi

Cu toții ne gândim la Caraibe și, chiar și acum, într-un moment incert, frumusețea regiunii și oamenii săi ne inspiră să privim cu speranță către ziua de mâine.

Între timp, să ne imaginăm pe plajele uimitoare din Caraibe este o formă de confort în acest moment, o modalitate de a visa la zile mai bune.

Roxxy Beach, St Maarten

Visăm la cocktail-uri proaspete, artizanale și umbrele roșii strălucitoare, muzică zumzăitoare de la DJ-ul de pe plajă și cea mai bună tartă de ton de pe insulă. Și visăm la petrecerile care nu se mai termină pe plaja Roxxy din St Maarten.

Valley Church, Antigua

Există ceva fascinant la apa de pe această plajă de renume de pe coasta de sud-vest a insulei Antigua. Este mai mult decât un simplu turcoaz strălucitor – există aproape un fel de finisaj satinat, care oferă acestei plaje o strălucire eterică în toate orele zilei.

Point of Sand, Little Cayman

Cu toții am putea să ne luăm un moment și să ne imaginăm pe acel îndepărtat avanpost numit Little Cayman, petrecând o zi pe magicul său nisip, fără nimic altceva decât un șezlong de plajă, o bere rece și întinderea Mării Caraibelor.

Playa Bavaro, Punta Cana

Aceasta este cea mai populară plajă din Caraibe, cel puțin după volumul de vizitatori și este ușor de văzut de ce: nisip perfect, alb, moale, apă turcoaz și acele rânduri aparent nesfârșite de palmieri bătuți de briza mării.

Protestant Cay, St Croix

Nici o vizită la St Croix nu este completă fără o după-amiază pe Protestant Cay, mica insulă aflată chiar în largul coastei de pe malul mării, în Christiansted. Plaja de aici este aproape perfectă: strălucitoare, în ciuda faptului că este la un minut în larg, de centrul orașului. Este cea mai subestimată plajă din St Croix și una dintre cele mai bune.

Rendezvous Bay, Anguilla

Stai pe un fotoliu, bei un rom Garvey și te uiți la peisajul din St Martin care te lasă mut de uimire și viața este aproape perfectă. Dacă există un loc la care putem visa cu ochii deschiși o lună întreagă, acesta este.

Ilet du Gosier, Guadelupa

Ia un feribot de la micul debarcader din Gosier, pe insula principală Terre din Guadelupa, și ajungeți la Ilet du Gosier, o insulița cu un bar pe plajă în stil Robinson Crusoe, care devine imediat mica ta insulă privată pentru o zi.

Greenwood Beach, Cat Island

Cat Island este una dintre cele mai mari destinații de frontieră din Bahamas: crudă, nealterată, fermecãtoare. Și plajele sale mereu goale sunt la fel de diverse ca insula în sine, inclusiv această minunată plajă de kitesurf cu nisip roz numită Greenwood.

Maho Beach, St John

Da, ne place Trunk Bay – cum nu ne placă? Însă St John este plin de nisipuri magnifice și exoticul, liniștitul Golf Maho, unde există un cocktail perfect, din ingrediente verzi, turcoaz și albe.

Pinneys Beach, Nevis

Pinney’s Beach, Nevis, Jan 2010.


Vă puteți petrece toată ziua, cu ochii pe dealurile din St Kitts, până la Pinneys Beach de pe insula Nevis, locul legendarului Four Seasons Resort Nevis. Există un mod în care plaja te uimește; există ceva la nisipul auriu; totul se simte și mai exotic decât este deja – și asta spune ceva.

One comment

Beaching Travel
mai 7, 2020
Recomand plaja din Punta Cana, e minunata!! M-a impresionat atat apa oceanului cat si plaja in sine, e paradis. Am povestit in detaliu pe blog (https://beachingtravel.ro/republica-dominicana/) unde am pus si multe poze si un clip video:)
Răspunde

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus