Toulouse

Toulouse

Toulouse, deseori numit Ville Rose – „orasul roz” – datorita cladirilor sale din caramida rosie care par sa-si schimbe culoarea de-a lungul zilei, este unul dintre cele mai vibrante orase din Franta. Candva un oras care a inspirat poetii medievali in povestile de dragoste, Toulouse a devenit un centru pionier al tehnologiei si al dezvoltarii aerospatiale.
Prin toate laturile sale, Toulouse se agata inca de un suflet demodat francez, cu magazinele sale, bucataria regionala si cafenelele interpuse cu anticariate si magazine de antichitati. Acest oras istoric, vechi de 2000 de ani, isi arata arhitectura din caramida si placi, specificul oraselor, satelor si fermelor din regiunea Midi-Pyrenees.

Al patrulea cel mai mare oras din Franta are multe de oferit, si o plimbare de-a lungul raului Garonne sau al Canal du Midi este un mod perfect de a va petrece ziua. Cu o populatie crescanda de studenti agitati, orasul nu este in niciun caz blocat intr-o bucla a timpului. Abundand in baruri, cafenele, magazine si cluburi de noapte, Toulouse ofera o experienta cu adevarat cosmopolitana.

Tara Franta

Momentan nu exista oferte disponibile in aceasta locatie.